Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Johanna Gustafsson - 18 februari 2011 16:52

Jaha då blir det att vara hemma hela helgen från jobbet. Vill bli frisk nu! Så jäkla tråkigt och ligga hemma, är så uttråkad. Får roa mig med att kolla på film, har ju en del att välja mellan. Vaknade imorse vid 6.15 av att telefonen ringde, var från psyk och de behövde folk men jag är ju sjuk, så det blir inget jobb för mig. När jag ändå var uppe så passade jag på att ringa till jobbet och meddela att jag inte kommer kunna jobba imorgon heller (lördag) och då kom vi överens om att det var bättre att jag var hemma hela helgen så jag blir helt frisk och kan gå på kick offen på måndag. Var precis kallsvettig när jag vaknade och kände mig precis borta. Så nu har jag hela helgen att bli frisk på, ska ta det så lugnt jag bara kan.


Hade hellre varit på jobbet och jobbat, är så mysigt att jobba helg. Blir liksom en annan stämning när man jobbar helg. Men men, nu är det som det är. Nästa vecka blir det att jobba två kvällar och sen kick offen då sen drar vi ev till svärföräldrarna på torsdagen, långledig. Blir mysigt att umgås lite med dem, känner mig verkligen som hemma när jag är hos dem.


Åh vad jag längtar till den 30 mars, Florida:D Det är ju inte långt kvar ju och tiden går ju fort. Kommer bli så sjukt bra det här!


Kan inte sluta tänka på hur fan du tänker, men nu vet jag ju iaf. Du har gjort ett val och det är väl iofs ganska skönt så slipper man gå och tro saker. Men fyfan säger jag bara! Nu kommer ju iaf mina val att bli lätta.


Trevlig helg på er!

Ovido - Quiz & Flashcards