Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Johanna Gustafsson - 4 februari 2011 22:05

Då var helgen här, så skönt. Har blivit ganska mycket jobb sista tiden, men jag klagar inte:) Så underbart att få känna sig behövd och ha ett jobb att gå till. I helgen är jag ledig, så himla skönt, likaså nästa helg:D Igår blev det ju att jobba dubbelpass, först ett dagpass på mitt fasta jobb sen blev det att jobba natten på psyket. Gick bra, men var sjukt trött där på natten. Blev att sova typ 2 h innan jobbet och sen högst 2 h nu på morgonen. Somnade en stund i soffan förut så nu är jag ändå hyffsat pigg. Trodde jag skulle vara tröttare.


Sitter nu hemma hos mamma och W och bara njuter. Blev ett stopp på City gross och sen en stopp hemma hos pappa där även min brorsa var. Blev att fotografera lite. Sen åkte vi hem till Jakob och släppte in hans söta katt. Fick äntligen mysa med en katt, som jag älskar! Har ätit gott nu på kvällen och kollat på tv.


Väntar på att Jakob ska komma hit så han kan få de bilderna jag tagit. Nä nu blev jag plötsligt väldigt trött, vet knappt vad jag skriver. Så skriver inte mer nu. Godnatt!


Min fina bror <3


  

Ovido - Quiz & Flashcards