Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Johanna Gustafsson - 16 februari 2011 22:07

Finns fan folk till allt. Denna gång var det vår bil som de varit på. Gaaaaah, är så arg, så arg. Snott våra blinkers och försökt bryta upp förardörren, vad i helvete gör man så för. Idioter! Kan folk inte skilja på mitt och ditt! Detta kan fan inte vara sant. På bara mindre än en månad så har de både snott massa saker från vårt förråd och så nu bilen, vart ska detta sluta? Kommer ju få garage nu i mars så det är ju bra, men vem vet finns säkert någon jäkel som bryter sig in där också. Kan man ha mer otur än oss?


Dagen har iaf varit helt okej fram till kl 14 då vi upptäckte detta. Planen var att vi skulle åka till Willys och handla och även gå en promenad där omkring men vi fick åka iväg till skroten och fixa nya blinkers. Kvällen blev iaf bra till slut. Tog en skön promenad sen lagade vi lite mat och kollat lite på film. Man får väl ändå se det som att det kunde varit värre, kunde ju lika gärna varit lägenheten som de brutit sig in i (bara hålla tummarna för att detta aldrig kommer inträffa!).


Är någorlunda frisk nu, bara kännt mig lite febrig idag men det var skönt att komma ut lite och inte bara ligga inne. Ska iväg och jobba igen på fredag. Nästa vecka är jag ledig torsdag-söndag, göttigt. Vi funderar på att dra hem till svärf och även planera lite mer ang vår resa. Nu ska jag kolla vidare på tvn och sen kanske se någon film eller så.

Ovido - Quiz & Flashcards