Alla inlägg under januari 2011

Av Johanna Gustafsson - 12 januari 2011 21:51

Ja imorgon blir det Ullared med älskling. Tror inte det kommer vara så jättemkt folk då det är en vanlig torsdag, ingen löning eller barnbidrag och det är inte heller jul eller något sånt. Så jag hoppas på en lugn dag i varuhuset. Hoppas man hittar en massa fina saker, men det är ju ganska sannolikt att man hittar en massa fina saker. Åh jag älskar Gekås:D Ni tycker kanske att jag är knäpp, men jag gillar shopping. Finns andra som älskar fotboll och det får stå för dem, men jag älskar shopping, så det så.


Idag har jag varit ledig, göttigt:) Har inte gjort allt för mycket. Dagen har gått fort som alla andra dagar. Blir att jobba i helgen, vilket känns helt okej. Jag lider inte av att jobba när andra är lediga, tvärtom. Sen är det så skönt att vara ledig mitt i veckan när alla andra jobbar, sen blir det ju såklart mer pengar på helgen. Igår var jag på mitt första möte på jobbet, kändes ganska vuxet hehe. Fick även min delegering. Har även anmält mig till en datautbildning i mars. Känns helt underbart att ha ett fast jobb, men mycket att tänka på och mycket att göra:P Men jag trivs.


I helgen var pappa, Benjamin och Jennifer här och det var jättetrevligt. De firade mig och vi gjorde mat tillsammans och så. Fick pengar, blomma, chokladask mm:) Blev superglad. Sparar ju pengar till vår efterlängtade resa, känns verkligen som att den kommer bli av nu. Spara, spara! Helgen gick väldigt fort. Söndagen bara sprang ifrån mig, fick inte mycket gjort känns det som. Men fick iaf bort julsakerna och upp med de "vanliga" lampor, jättefint. Nu är det vardag igen!


Nä ska ta och förbereda inför imorgon och snart gå och lägga mig. Vi åker väl runt 6 imorgon, längtar:) Skriver en annan dag eller när vi kommer hem imorgon (om jag orkar).


Godnatt!

Av Johanna Gustafsson - 10 januari 2011 23:21

Nu är jag helt galen här. Hade suttit och skrivit ett jättelångt blogginlägg och så dör internet, fyfan vad sur man blir då. Hade fått till ett jättebra inlägg med både från helgen och funderinga och tankar och så. Orkar verkligen inte skriva om det asså. Jäkla internet. Förlåt mina svordomar men ibland blir man så arg!


En tanke iaf: så trött på att lägga ner energi på människor som ändå inte bryr sig eller som aldrig hör av sig. Varför ska man hålla på och ödsla energi på sånt folk för? Varför varför varför? Den frågan har jag ställt till mig miljoner gånger och jag kommer nog aldrig få ett riktigt bra svar. Kanske jag som är för dum och går och tror att saker och ting ska ändra sig. Nu ger jag upp och satsar på sånt som ger mig något istället som jag mår bra utav! Vill iaf säga att jag älskar de personer som står mig närmast och som bryr sig och ställer upp när det behövs, ni är guld värda <3


En annan sak jag också tänkt mycket på, varför kan inte folk glädjas åt andras framgångar trots att det kanske inte går lika bra för dem själva? Nu säger jag inte att alla är såna.


Hoppas nu inte att någon misstolkar. Ingen behöver ta det personligt, utan det är rent allmänt!


Skriver ett längre inlägg imorgon eller nått för nu orkar jag inte skriva om allt igen...

Av Johanna Gustafsson - 7 januari 2011 22:46

Just så är det, det är fredag och jag är så trött efter att ha jobbat första riktiga veckan på jobbet. Känner redan att det känns bra och att jag trivs, både med boende och personal. Har inte varit en jobbig veckan men mycket att ta in och det tar på krafterna, har haft ont i armen också (igen). Jag har typ inte haft ont i min arm sen jag jobbade på hemtjänsten i Ljungby men nu blir det lyft igen och då kommer värken tillbaka, men det gör inte lika ont som när jag jobbade inom hemtjänst. Hoppas verkligen att smärtan kommer vara måttlig så man står ut.


Annars har dagen gått väldigt bra. Slutade ju kl 13 och åkte då hem till min älskling som hade gjort en jättegod soppa. Efter det åkte vi iväg in till stan och shoppade lite. Stannade även till på Maxi och handlade lite mat till kvällen, färska räkor bland annat (mums). Har varit en mysig kväll. Ätit en jättegod sallad med gott bröd och räkor. Men nu är jag jättetrött, så där fredags trött efter denna arbetsvecka. Så himla skönt att vara ledig i helgen.


Nä ska ta och plocka undan lite och sen krypa ner i sängen och kolla på Andra avenyn.



Av Johanna Gustafsson - 6 januari 2011 21:30

Jag kan inte fatta hur fort det går asså. Det var ju nyss fredag ju och imorgon är det fredag igen vilket är väldigt skönt för jag är ledig i helgen:) 7-13 blir det imorgon sen är det helg och dagarna på jobbet går faktiskt ganska fort. Tycker det känns väldigt bra på nya jobbet, jag trivs verligen och det är så underbara människor som jobbar där.


Se vad som händer i helgen. På lördag kommer det ju ev lite folk och firar mig men inte alls säkert pga vädret:( Annars så jobbar F på söndagen men som det verkar nu är han ledig imorgon och på lördag, då får vi passa på att hitta på något kul och bara mysa och ta till vara på tiden tillsammans. Är sugen på att hitta på något kul, typ dra iväg och åka skidor eller åka iväg på någon kryssning eller nått. Men nu måste vi spara pengar till den "stora" resan:D Kollade på lite resor igår, till bland annat Florida. Fan vad häftigt det vore att åka till USA. Men blir att kolla vidare och se vart vi hamnar och när det blir av. Har iaf lyckats spara en del pengar, skönt.


Nä har väl inte mycket roligare att skriva om. Har några grejjer som jag kanske ska skriva om i bloggen, vissa ämnen som tex framtidsdrömmar, händelser osv.


Nu ska jag slappa lite framför datorn och tvn innan det är dags att sova, upp och jobba imorgon ju:)

Av Johanna Gustafsson - 5 januari 2011 23:17

Åh fan vad sur man blir när man gjort ett långt inlägg och så när man är så gott som färdig så försvinner allt, damn! Orkar inte sitta och skriva om allt igen så får bli ett kortare ett inlägg.


Min dag har varit helt okej trots att pappa och barnen inte kunde komma. Pappa hade jour och var tvungen att jobba. Svärmor var ju sjuk så de kunde inte heller komma, men antagligen så kommer både pappa och svärf på lördag istället. Då får de träffas för första gången. Kan nog bli spännande.


Aja, dagen då: fick en god frukost att älsklingen på morgonen och sen när han kom hem från AM så hade han köpt jättefina rosor till mig. Har även fått pengar och skidhandskar av honom. Har haft en lugn men väldigt mysig dag. God middag nu på kvällen och lite cheescake.


Så för exakt 22 år sedan så föddes jag kl 10.57 Tänk vad tiden går fort. Denna dag är ju väldigt speciell för mina föräldrar med tanke på att jag var deras första barn. Mamma ringde och gratta mig imorse och sjöng för mig, så söt. Lite trist att hon inte är här idag men blev ju faktiskt firad på nyårsafton.


Imorgon blir det jobb igen, 15-20. Sen 7-13 på fredag sen tar jag helg. Så underbart med lediga dagar, speciellt nu när man kan njuta. För nu vet man ju när man ska jobba och när man är ledig. Jag älskar att ha ett jobb, lovely:D


Blir en ego-bild på mig med tanke på att det faktiskt är MIN dag idag:D


Tack till alla er som grattat mig idag, ni är guld värda <3


  

Av Johanna Gustafsson - 4 januari 2011 23:12

Ja tiden den går allt fort. Imorgon fyller jag 22 år, vart tar tiden vägen liksom? Fyllde ju typ 21 igår eller nått haha. Snacka om att det är så stor skillnad på att fylla år nu och på när man fyllde typ 10 år eller något. Då längtade man så jäkla mycket och man kunde inte somna så lätt på kvällen och bara väntade och väntade. Men nu då, det är inte så himla speciellt, typ som vilken dag som helst ...nästan. Lite roligt är det väl ändå, jag älskar ju verkligen att få paket hehe och så är det ju mysigt att träffa familjen och så men i år blir det inte så himla speciellt. Mamma firade ju mig på nyårsafton så de kommer inte hit imorgon, trist. Ev så kommer pappa och barnen på kvällen om det inte snöar en massa för då måste han jobba. På lördag kommer ev svärföräldrarna, beror på vädret då också. Annars vet jag inte riktigt hur firandet ser ut imorgon. Älsklingen fixar väl en god frukost till mig och är snäll mot mig hela dagen höhö.


Veckan då:


Fredag: Då var det ju nyår och då var vi ju hemma hos mamma och firade lite. Käkade jättegod buffe med allt möjligt gott. Mammas jobbarkompis var också där. Tyvärr så var ju vi tvungna att åka hem vid 20-tiden på kvällen:( Men var gick ganska okej ändå. Vädret var väl inte på topp direkt, typ snöstorm men vi kom hem iaf. På dagen fick jag lite paket; en korg med fina servetter och muffinsformar och under servetterna låg det en massa pengar (runt 800kr som jag ska spara till vår resa) och sen fick jag jättefina ljuslyktor:) Mamma vet verkligen vad jag gillar, jag älskar hennes presenter. Lugn nyårsafton men nästan år blir det nog lite mer firande hoppas jag.


Lördag: Jobbade både jag och F och det gick väldigt bra. Dagen flöt på bra och jag var inte alls så trött som jag trodde. På kvällen blev det bara slapp framför tvn, riktigt skönt att bara vara hemma efter massa farande hela veckan. Hem ljuva hem!


Söndag: Var jag ledig. Kommer knappt ihåg vad jag gjorde denna dag. Har en känsla att jag sov ganska länge vilket var jäkligt skönt. Blev en del fixande här hemma och en massa tvättning av kläder. Fredrik jobbade denna dag har jag för mig om, men jag tycker det kan vara så jäkla skönt att bara vara hemma helt själv och få göra precis vad man själv vill.


Måndag. Jobb igen, men en ganska kort pass. Skönt. Idag var jag betydligt tröttare, var jättesvårt att gå upp ur sängen och minus 13 grader var det ute, burr. Blev skjutsad till jobbet sen fick jag ta bussen hem när jag slutade för F skulle också jobba. Han fick åka till Sthlm fram och tillbaka. Älskade Sthlm, fy sjuttan vad jag är sugen på att åka dit. Inte bara åka dit och vända utan vara där några dagar och bara strosa runt i stan och besöka Gröna Lund mm mm. Kanske något att göra i sommar (om vi hinner). Har en del saker som jag vill göra i sommar när jag har semester, men det tar vi en annan dag. :) Satt i telefonen i över 2 h nästan och pratade både med mamma & pappa, faster, moster, svärföräldrarna. Skönt att prata av sig lite och speciellt med såna som man inte pratat med på så länge, kändes riktigt skönt.

Kändes väldigt skönt sen på kvällen när F kom hem, hade liksom saknat honom. Kollade på lite film och så och bara myste. Blev så glad idag för jag hade fått ett paket på posten av min söta underbara moster, var ett jättefint halsband. Tack snälla moster för att du tänker på mig när jag fyller år  


Och idag har jag varit ledig (likaså imorgon) :D Så himla lyxigt och skönt när man är ledig två hela dagar i rad, blir som en hel ledig helg mitt i veckan. Denna veckan blir väldigt skön. Har bara torsdag och fredag kvar att jobba sen är jag ledig i helgen, gött. Dagen har gått väldigt fort tycker jag. Började dagen med att jag vaknade upp tidigt på morgonen eller om det var och mådde så jäkla illa, trodde verkligen jag skulle spy eller något men lyxades somna om och när jag vaknade igen så var det bättre. Trodde jag höll på att få vinterkräksjukan för det går ju på jobbet just nu. Vår avdelning är den som har klarat oss än så länge men det kommer nog till oss också, usch och fy. Nu på kvällen har älsklingen och jag firat min födelsedag lite genom ett resturangbesök på Jensens boffhus (böffhus) och sen ett biobesök. Jag åt lax och F käkade kyckling, mums så gott det var. Vi kollade på Narnia i 3D, skitbra var den. Egentligen skulle pappa och barnen ha kommit idag men pga snön var ju pappa tvungen att jobba så de kanske kommer imorgon istället, hoppas det. Har även hunnit med en sväng till tippen och slängt lite skit hehe. Sen var vi på Elgiganten och utnyttjade deras prisgaranti som de har (en gång till hehe) och fick 300 kr tillbaka. Förra gången fick jag 500 kr tillbaka, så jäkla gött. Var även på Intersport och köpte ett par skidvantar till mig och sen blev det att åka till Maxi och handla lite mat.


Ja det var mina dagar det. Tiden går så fort så man vet knappt var det är för dag asså. Lägger upp några bilder från julen.


Gullungar asså! Sjukt nöjd med bildresultaten:)


    

Ovido - Quiz & Flashcards