Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Johanna Gustafsson - 22 januari 2011 12:28

Ja, idag känner jag en inre lycka och jag känner mig glad och mår bra. Det är en sån skön känsla. Kanske inte allt för ofta man känner så, så därför är det så skönt när man har den känslan. Det som gör mig lycklig är mitt jobb, mina vänner, min familj, min sambo såklart. Men det som också gör mig lycklig är när det är helg och man är ledig och man har inte massa saker uppbokade eller massa måsten. Sen blir man ju också jätteglad när man vaknar upp utvilad och ser att solen lyser utanför fönstret. Egentligen kan det vara ganska små saker som kan göra en glad, tex vädret eller att någon säger något som man blir glad utav. Mer såna dagar tack. Men ska egentligen inte klaga för jag har det faktiskt ganska bra; jag har ett jobb, jag har en sambo som älskar mig, jag har en familj som bryr sig om mig och jag har tak över huvet, det är väl ändå det viktigaste. Finns så många andra som har det sämre än vad man själv har men ändå så klagar man på småsaker. Man borde tänka mer på att det finns ju så många andra som har det sämre och att man ska vara nöjd med det man har. Jag är verkligen nöjd med det jag har omkring mig och det är JAG själv som byggt upp det med hjälp från mamma såklart men det är ändå jag som klarat av det och det är jag själv som fixat jobb osv, känns ganska bra när jag tänker efter. Ibland känner man bara att man vill ge upp men jag har kämpat på trots svåra motgångar ibland. Jag känner mig ganska stolt ändå och det känns så skönt när mamma är stolt över sina barn, då mår jag också bra. För det vore väl ändå målet som förälder att se att sina barn lyckas och kan vara stolt som förälder. Mamma jag älskar dig <3 Trots att vi bråkat en del och så, så vet vi att det är för att vi älskar varandra och att det leder till något bra och att båda får tänka efter. Men absolut bäst är när vi kan prata om allt och skratta tillsammans som mor och dotter, det är det bästa jag vet!


Nog om det, nu förstår ni kanske att jag mår väldigt bra idag och det känns underbart. Tyvär så jobbar min sambo idag och kommer hem vid kl 18 ikväll. Men jag lider inte så mycket faktiskt, kan vara skönt att få vara ensam lite ibland också och få göra vad man själv vill. Man uppskattar verkligen tiden tillsammans när man är ifrån varandra en del. Som nästa helg ska jag jobba och då ska Fredrik hem till sina föräldrar för att fira sin systers barn, men i och med att jag jobbar så kan jag ju inte följa med. Känns ju lite jobbigt att sova själv och att han inte är hos mig men efteråt känns det ganska skönt. Ska ju inte direkt vara hemma så mycket utan jobba HELA helgen, typ bara kommer hem och sover så då är det ju ganska okej. Det är ju inte så att man kommer vara ensam den helgen, har ju folket på jobbet som man kommer vara med hela helgen och det känns bra. Trivs jättebra med mitt nya jobb. Var lite orolig i början att jag inte skulle trivas men nu tror jag att jag har hittat rätt och det känns underbart. Känns som jag blivit en i gruppen och att de trivs med mig också, sånt känner man ju på sig. Känns så jäkla skönt att tillhöra en grupp och känna sig viktig.


Pratade med min chef igår ang semester och så. Jag frågade om det var okej att ta 5 semesterdagar redan i April och det var helt okej, bara jag fixar vikarie. Så nu kommer våran resa att bli av om inte något oförberätt inträffar. Men känns så himla härligt, vi ska åka till Florida:D Så underbart det ska bli. Blir att boka resan där i början av februari. Längtar som sjuttan! Fidde och Håkan ska också följa med som det ser ut som nu. Känner på mig att detta kommer bli den bästa resan jag någonsin gjort, ska inte ta ut något i förskott men kan det bli bättre än att få resa till Florida liksom:D Hehe.


Se vad som händer idag. Ska kolla lite på Andra avenyn iaf. Men ska nog även gå ut en sväng med. Får ta och städa lite här också, lite grejjer överallt. Ja, blir att fixa med lite allt möjligt och ta dagen som den kommer. Har ingen måsten men jag borde städa lite:) Veckan har gått ganska fort men var ju ledig i måndags och sen i tisdags så var jag sjuk:( Var länge sen som jag var sjuk och var tvungen att stanna hemma från jobbet. Känns väldigt bra att man hållt sig frisk så länge och sluppit ringa sig sjuk till jobbet för det är ju inte så kul direkt. Visst man kan inte rå för att man blir sjuk, men känns ändå inget roligt. Men kände verkligen att jag inte kunde komma iväg till jobbet då för magen strulade och hade inte sovit så bra under natten. Men nu är jag frisk igen. Var ledig på onsdagen så det blev bara en dag jag fick vara hemma och det var ju tur att det inte blev fler dagar.


Igår var vi iväg till Stadsparken och tog lite bilder. Är verkligen nöjd med min kamera, så himla roligt att ta bilder. Lär ju ta skitmånga bilder i Florida. Kanske blir att jag köper ett till objektiv, sånt verkar ju vara billigt i USA.


Lägger upp en bild från vår lilla "utflykt", inte jätteskarp kanske men inte heller så lätt att ta bild på sig själv.


  


Älskar bilden, vi ser så kära och lycklig ut och det kanske är för att vi är det också. Bilder är verkligen minnen som man ska spara! Älskar dig min älskade Fredrik   

Ovido - Quiz & Flashcards