Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Johanna Gustafsson - 31 januari 2011 21:17

Har haft inbrott i vårt förråd. Fyfan vad arg jag är, jag bara kokar. Idag när vi skulle gå ner med lite grejjer i vårt förråd i källaren så tyckte jag det såg så stökigt ut och kartongerna låg huller om buller, men jag tänkte mer att de kanske hade ramlat eller så. Men sen fick jag se att en del kartonger var öppna och stod på sidan och då förstod jag att det varit inbrott. Låset hade de inte fått upp men själva "dörren". Blev så jäkla arg. Känns så himla obehagligt att någon varit och rotat bland våra saker, sen kan man ju inte veta helt säkert vad det är de har snott. Men de saker vi upptäckte ganska fort att de snott var; Fredriks vattenskida, våtdräkt, en väska där vi hade ett 100-tal skivor, mina Nike skridskor, massa sladdar (som säkert är värda runt 2000 kr eller så), våra 3 st innebandyklubbor och mina simfötter. Säkert mer som är borta, men vi kan ej komma på något mer. Känns som det saknas flera lådor. Gaaaaaah, så arg jag är! Jävla idioter. Har iaf gjort en polisanmälan och kontaktat vårt försäkringsbolag. Får hålla mer uppsikt, nästa gång är det kanske lägenheten de bryter sig in i. Men hoppas verkligen inte det, för då jävlar!


Helgen har iaf varit bra trots att F har varit bortrest. Jag trodde inte det skulle gå så bra att sova själv men det gick jättebra och det känns så bra. Var så sjukt trött igår när jag kom hem. Men helgen har gått väldigt fort och snart är det helg igen hehe. Har även ansökt om semester nu inför vår resa till Florida och det är nästan hundra att jag får semester. Känns så skönt att allt är ordnat och så inför resan så att den kommer bli av. Ska boka nästa nästa helg hade vi tänkt, jihooo:D Kändes så skönt när älsklingen kom hem igår. Fick pengar av svärföräldrarna i försenad födelsedagspresent, så himla snällt och jag blev jätteglad. Sparar alla pengar jag får så nu har jag samlat ihop ganska mycket och det känns jättebra!


Idag blev det inte en sån jätterolig dag, man blir så nere när folk förstör för en. Var iaf iväg en sväng till A6 och shoppade lite. Men jag var på så himla dåligt humör. Nu ikväll har jag ätit en god sallad med färska räkor till, mums. Har även kollat på Familjen annorlunda som jag missat typ två gånger i rad. F är och jobbar.


Nä ska ta och kolla runt på Blocket och så och se om man kanske kan hitta de saker som de stulit, finns ju en del som lägger ut saker på Blocket som de stulit. Hoppas att idioterna åker fast!


Ovido - Quiz & Flashcards