Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Johanna Gustafsson - 25 januari 2011 22:30

Denna veckan blev det en del timmars arbete men det känns gött. Räknade ut att det blev närmare 50 h, det låter mycket men det känns inte så mycket. Har redan avklarat två dagar och imorgon blir det att jobba morgon. Var på psyk idag och jobbade och det kändes konstigt att "komma tillbaka" men samtidigt väldigt roligt. Går inte alls att jämföra dessa två jobb, för de är helt olika och det är väldigt kul, men tröttnar inte på samma sätt. Åh, på torsdag blir det lön. Det bästa med att gå från timlön till månadslön är att man får dubbel lön:D Fyfan, vad gött. Ska spara massa pengar till vår resa och betala resan i februari så behöver man inte ta något lån eller så.


Sitter nu här och surfar lite och läser lite bloggar. Tycker det är riktigt kul det här med blogg. Roligt att läsa vad andra skriver också och inte bara skriva själv. Har jobbat kväll och kom hem för inte så länge sedan. Blir att hoppa ner i sängen snart, börjar bli trött. På torsdag är jag ledig, så himla skönt!


See you!

Av Johanna Gustafsson - 25 januari 2011 00:12

Sitter och skriver ett blogginlägg och så när man ska uppdatera så läggs skiten ner och man typ kopplas ur från internet eller annars så är det något fel på bloggen. Inte första gången detta inträffar, blir så sur. Är det vårt internet det är fel på eller det denna bloggplats???


Aja, tänker iaf inte skriva om vad jag skrev. Imorgon blir det iaf att jobba på psyk igen, har inte varit där sen i jul så det ska bli kul att komma dit igen.


Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards