Alla inlägg under december 2010

=)

Av Johanna Gustafsson - 6 december 2010 21:53


Börjar med att lägga upp en bild på min älskade F <3 Han betyder så mycket för mig och jag älskar verkligen honom! För övrigt så togs den här bilden idag när vi var ute och fotograferade lite. Asså det är så sjukt kul med fotografering och när man har en bra kamera att fotografera med så är det ju betydligt roligare. :)


Sitter nu hemma hos svärföräldrarna och har nyss varit hos Fidde och käkat lite och kollat på film. Vi pratade även om resan vi planerar att göra i vår, han var verkligen på. Hoppas verkligen att det blir av. Se om H också vill följa med. Blir nog att vi drar till Spanien, fyfan vad jag längtar.


Igår var vi i Lund hos M & H på födelsedagsfirande. Fick god tacobufé och schwartzwaldtårta, jättegod. Var trevligt! Kul att träffa Fredriks släkt också och hans systrar som vi ej träffar allt för ofta. Blir väl att vi ses till jul också. A & A kommer vara här på julafton och sen på juldagen kommer M, H & H. Vi pratade även om att åka skidor med Fredriks ena syster, vore skitkul om dt blir av för jag har ju aldrig åkt skidor. Var ett riktigt busväder när vi åkte iväg tyvärr. Långa köer när vi närmade oss Lund pga väglaget och plogbilar. 


Imorgon åker vi hem igen. Tiden går ju så fort. Men det är så skönt att komma hemifrån lite. Blir ju att vi åker hit snart igen för vi ska ju fira julen här, kommer nog bli jättemysigt. Blir att fixa de sista julklapparna när vi kommer hem så man är klar med det. Ska även göra klart alla fotoalbum som jag ska ge bort. Måste verkligen göra dem klart så man inte blir jättestressad dagarna innan jul och dem ej är färdiga, så lika bra att ta tag i det när vi kommer hem. Man får passa på med sånt när man är ledig, men iofs vet jag ej hur länge jag är ledig. Som det ser ut nu så ska jag jobba lördagsnatten. Hoppas verkligen inte på att man är sjuk då. Kände igår att det irriterade i halsen. Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen och frös som en gris. Har inte sovit så jättebra inatt pga halsen och att jag svettas, så det är ju typisk förkylning eller så. Varför kan inte eländet bryta ut istället än att bara ligga där och inte bryta ut. Var ju inte så länge sen som jag trodde jag skulle bli sjuk och hade samma symtom. Nu ikväll när vi var hos Fidde så somnade jag i soffan, man blir ju så himla trött när man har någon förkylning eller så på g. Men som sagt får hoppas att man inte blir jätteförkyld med feber, men men bara vänta och se, inget man kan göra åt.


Håller på och rensar bland alla filmer som vi har på 3-4 hårddiskar samt våra datorer och överallt. Fy vad irriterande att inte ha någon koll på vad man har för filmer eller vart de är. Försöker att få lite ordning på det, så att tex alla Beck-filmer ligger tillsammans osv, men lär ju ta ett tag. Ska även bränna ut lite filmer och cd-skivor och ge bort i julklapp.


Ska fortsätta med det jag höll på med! Bye  

Av Johanna Gustafsson - 4 december 2010 11:57

Ja det ordet hör man ofta, mycket saker man måste men många saker man inte orkar. Visst mina måsten är väl inte så himla farliga, men känner ändå att det är en del att fixa nu innan jul och så. Är himla glad att jag är så gott som klar med alla julklappar iaf, har bara någon julklapp kvar att köpa men sen har jag en del filmer att bränna och några fotoalbum att göra klart, men jag HINNER! Det är ju ändå roliga saker som tex göra fotoalbum, men orken då, den finns inte riktigt där. Ska försöka hinna med en del idag i alla fall. Har inte jättemycket tid på mig för vi ska ju åka till svärföräldrarna ikväll för att fira H imorgon. Fredrik ska på julbord innan i High Chaparall så det blir att hämta upp honom på vägen.


Igår kväll passade jag på att fotografera lite med min nya kamera, ganska nöjd med bilderna men det går att få dem bättre. Finns mycket att lära. Ska lägga upp ett smakprov. Motivet var vår vackra grann som står här nedanför på gräsmattan. Stor och fin och så fint med den vita snön på.


Nä tänkte inte skriva så mycket mer, har ju ändå en del annat att göra.


Trevlig helg på er!


  


Som sagt det kan bli bättre. Men med tanke på att det var mörkt ute och att jag ej hade blixten på så måste jag ändå säga att jag är nöjd.


Nä som sagt annat att göra nu, ska börja med att packa. Hej hej

Av Johanna Gustafsson - 2 december 2010 22:52

... ja, faktiskt känner jag mig lite trött vilket gör att jag kanske kan somna tidigare ikväll än kl 4-5 på morgonen, inget vidare. Inatt somna jag vid kl 04 och vid kl 10-tiden väcktes vi av att telefonen ringde, blev att jobba en C-tur. Hade lite annat planerat idag eller planerat och planerat, hade saker jag var tvungen att göra men som lätt går att flyttas till imorgon istället. Gött att jobba lite.


Denna veckan har gått så sjukt fort, fattar inte vart tiden har tagit vägen. Har ju inte gjort så jättemkt känns det som men ändå är det liksom fredag imorgon. Häromkvällen köpte jag en ny vinterjacka (skitsnygg) och termobyxor (behövligt) så i onsdags förmiddag gick jag och älskling ut på en skön långpromenad i solen för att inviga mitt nya skidställ och jag är supernöjd! Vet inte riktigt mer vad vi har gjort, har fixat endel här hemma, ligger alltid grejjer överallt känns det som haha. Måste fixa med julklapparna imorgon och göra klart mina fotoalbum för snart är det ju julafton:D Häromdagen gjorde jag julgodis; rocky road (asgott). Blir att göra Mozartkulor också, kanske imorgon? Har iaf en del att göra imorgon, se hur mycket som blir gjort men ska försöka hinna med en del annars blir det så stressigt sen precis innan julafton och det vill jag inte. Som jag vet nu så är jag ledig i helgen, men det vet man aldrig. Men kan ändå inte jobba hela helgen för på lördag kväll åker vi till svärföräldrarna för att fira H på söndagen. Kommer väl hem på måndagen sen eller nått.


Har gått och köpt mig en systemkamera nu, jätteglad! Ska bli riktigt kul att ta massa fina bilder och ha en bra grejj att ta bilder med. Har lagt ut mobilen och min digitalkamera på Blocket och har redan fått mail från folk som är intresserade. Inte dåligt med tanke på att jag la ut annonsen inatt vid 02-tiden. Ut med gammalt in med nytt liksom. Verkar vara lätt att sälja mobiler, aldrig haft några problem med det och fått bra betalt för dem, det är ju det bästa.


Funderar på att kolla på lite tv/film nu, missade ju Bonde söker fru igår så blir att se på Tv4 play. Kvällen på jobbet har för övrigt gått jättebra och fort, skönt det!


Lägger ut ett smakprov på en bild som jag tagit med nya kameran. Jisses vad mycket grejjer man har att lära när det gäller kameraror och bilder, men jag lär mig så småningom.


  

...

Av Johanna Gustafsson - 1 december 2010 22:56

Är så förbannat trött på att det ALLTID är jag som ska höra av mig till folk/vänner för att kontakten överhuvudtaget ska hålla. Varför är jag så dum som går och tror att det ska bli bättre för. Den frågan stället jag mig ofta. Varför bara inte skita i de personer som inte bryr sig om att höra av sig. Antagligen är det väl för att jag tror att det ska bli bättre. Man kan väl inte vara så upptagen att man inte ens kan svara på sina sms, mail osv. Men tydligen verkar alla vara så himla upptagna. Är det jag som är så himla ointresann eller är det er det är fel på?! Förlåt för mina svordommar, men är så trött på det här nu... Pekar inte ut någon peron utan mer allmänt, uppriktigthet varar längst!


Var bara tvungen att skriva av mig lite. Ibland vill man bara få ut sånt som man tänker på utan att anklaga enbart en person, utan bara så som det känns. Ibland kanske man överdriver eller får för sig saker. Men nu är jag så less på det här. Ska jag också skita i att höra av mig då? Jag tror väl att det ska bli bättre därför håller jag på med att höra av mig, men en vacker dag är det slut med det. Orkar inte längre!


Just nu känner jag inte för att skriva om något mer...

Ovido - Quiz & Flashcards