Alla inlägg under oktober 2011

Av Johanna Gustafsson - 6 oktober 2011 17:22

Så eländigt och långtråkigt det är att vara sjuk. Ger aldrig med sig, långdraget skit. Blir inget jobb i helgen heller, fortfarande feber och ont i halsen, huvudvärk och allt sånt tråkigt. Nu har jag hela helgen att bli frisk på, det måste ju räcka tycker jag. Så tråkigt när man måste ringa till jobbet och säga att man inte kan komma, inget kul alls men är man sjuk så är man. Fy så ont jag har i huvudet, liksom värker vid bihålorna och går upp mot huvudet. Har ju ingen direkt förkylning eller så "bara" ont i halsen men man vet ju aldrig vart det slutar.


Har inte hänt så himla mycket idag. Älsk gjorde lite soppa till mig och jag lyckades sova ganska så länge, men vaknat och somnat om flera gånger. Drömt marddrömmar inatt också, hatart. Längtar efter att få komma ut, få gå och handla och såna vardagliga saker, nu får älsk sköta handlingen så länge. Ska försöka gå ut någon liten sväng under helgen bara för att få lite frisk luft, det måste man få. Har spelat lite tv-spel med älsk, vilken tur att han är hemma idag annars skulle det genast bli så mycket tråkigare, så uttråkad man kan bli när man är sjuk. Har ingen ork eller lust till något. Skulle ju kunna lägga mig och läsa en bok, har ju en del att välja på men får liksom ingen ro och kan inte ligga still. Har sett några filmer/serier. Kanske blir att kolla på något sen med Fredrik, Harry Potter eller något.


Hoppas ni andra där ute håller er friska för jag kan lova att detta är inget roligt... Hört att det går mycket skit just nu, vi är ju tre stycken som är sjuka på min avd alltså halva personalstyrkan, inte bra.

Av Johanna Gustafsson - 5 oktober 2011 14:20

Usch vad tråkit det är att ligga hemma och vara sjuk. Orkar ju inte göra något och om man ändå tvingar sig att göra något så blir man så där jättevarm och helt slut efteråt, trist som f*n. Blir mest att ligga framför tvn och glo på något tråkigt program eller någon film, men har inte ro i kroppen att bara ligga still och bara kolla på tv. Längtar i alla fall tills ikväll då det är Bonde söker fru, älskart. Idag är iaf min älskling hemma hos mig och tar hand om mig, mitt lilla hjärta. Inatt har jag väl sovit hyffsat men vaknat några gånger av marddrömmar, usch så hemskt det är; kallar det feberdrömmar. Får alltid marddrömmar när jag har feber. Vaknade även med halsont, inte så farligt men ont gjorde det iaf.


Se vad som händer senare idag, antagligen ingenting. Se om man hittar en bra film man kan kolla på, problemet är väl mer att det finns för MÅNGA filmer. Håller på och kollar på Andra avenyn, så bra. Blir kanske att spela lite tv-spel med älsk, så roligt. Se om det blir något jobb i helgen, hm. Det är frågan det, så svårt att veta nu. Men imorgon får jag ju ta ställning till om jag orkar att jobba i helgen, som det känns nu så känns det inte som jag kommer kunna göra det men det kan ju vända fort, bara vänta och se.


Är så glad att jag har min älskling, han är det bästa som hänt mig. Utan honom vet jag inte vart jag hade stått idag, antagligen hade jag inte kommit så här pass så långt som jag kommit idag. Innan jag träffade F kändes allt så hopplöst och jag höll på att lägga ner sökandet efter en pojkvän, hade dejtat så många men aldrig någon som föll mig i smak eller som jag fattade tycke för men så kom Fredrik och då började livet. Kärleken är så underbar när man hittat den rätta, går inte att beskriva utan man måste uppleva det för att veta. Nu har jag verkligen en framtid, en bra och trygg framtid. Vi har så många framtidsplaner tillsammans, både stora och lite mindre. En del kommer att slå in, andra inte. Pengar styr ju så mycket också men har man kärleken så är man rik och pengar är egentligen inte allt. Kom just och tänka på ett brev som vi fick skriva i skolan, tror jag gick i åttan eller något. Där skulle man skriva ett brev om hur man trodde livet skulle se om och tio år tror jag det var. För något år sedan hittade jag det där brevet och det var så himla kul att läsa det, samtidigt lite läskigt. Jag hade skrivit ett namn på min framtida pojkvän och gissa vad det stod, tror knappt det är sant men det stod faktiskt FREDRIK. Hur sjukt och overkligt är inte det då, jag kunde ju valt vilket namn som helst men jag valde just Fredrik och det stämde ju jäkligt bra. Fy vad läskigt egentligen, min hjärna visste innan mitt hjärta. Ett stort tecken på att Fredrik var den rätta, den mannen jag väntat på i hela mitt liv och jag hoppas att han kommer finnas hos mig hela livet, men sånt vet man aldrig och jag tror det är bra att man inte vet vad som händer i framtiden, men man kan tänka och ana. Hoppas mitt hjärta leder mig rätt <3 Älskar dig Fredrik Blomqvist, nu och föralltid vad som än händer<3

Av Johanna Gustafsson - 4 oktober 2011 16:05

Jahopp då ligger man hemma med feber och värk i kroppen då, kul jul! Usch så tråkigt jag har. Antingen håller jag att frisa ihjäl eller annars känner mig så där äckligt varm. Men men det kunde ju ha varit värre, ingen förkylning än iaf. Haft lite ont i bihållerna och varit lite täppt och huvudvärk och så men inget halsont, än så länge. Hoppas verkligen man slipper förkylning men det skulle inte förvåna mig om man fick det också så många förkylda människor som jag träffat den sista tiden. Bara jag blir frisk snart så är jag glad. Många som ligger sjuka nu med feber, förkylningar och värk i kroppen så det är väl något skit som går. Är så uttråkad men har ju ingen ork till att göra något. Har massa filmer jag kan se på, så blir kanske att jag letar upp någon bra eller sätter på någon bra serie men så tråkigt att sitta still hela tiden. Sovit bra har man ju inte heller gjort kan man säga, iofs så sov jag ganska gott inatt annars har jag bara sovit några timmar och sen vaknat osv. Antingen vaknat av att man svettats eller att man frysit. Men men blir väl frisk snart, till helgen hoppas jag då jag ska jobba. Men ingen kan ju rå för att man blir sjuk, så är jag sjuk i helgen så är jag, bara att acceptera men det är så tråååkigt!


Nog om detta eller har väl iofs inte så mycket annat att säga, jag menar det händer ju inte så mycket när man är sjuk. Usch vad jag klagar och gnäller, men det får man göra när man är sjuk. Då vill man att folk ska tycka synd om än och bry sig:) Så tråkigt att F jobbar, hade ju inte varit så ensamt om han varit hemma här och tagit hand om mig. På tal om honom så blev han beskjuten av grön laser igår när han var påväg för att lämna bussen han kört under dagen. Vilka jävla idioter, som tur var så kunde dem inte sikta så bra då de satt på en moped och passageraren höll på med den där gröna laserna. Tycker det händer lite för mycket i Jkpg nu, vi har blivit drabbade av lite för mycket som aldrig inträffat tidigare; först inbrottet i källaren och i bilen, ett konstigt skrikande från en kvinna (vet i sjuttan vad som händer, men det låter inte bra), jag kör i med bilen och nu F som blir beskjuten med laser. Inga jättestora grejjer så men det känns så obehagligt och man undrar vad som ska hända härnäst. Kunde ju självklart varit mycket allvarligare saker och man kunde bli skadad men man blir förbannad! Håller verkligen öron och ögon öppna om man säger så. Känner mig inte trygg. I början när vi bodde här på H så kändes det ganska tryggt men nu vet i fan, efter inbrottet och allt så känns det så otryggt och när bara fler och fler saker inträffar så undrar man ju vart det ska leda.


Så skönt det är att skriva av sig ibland. Och skönt att göra lite annat än att bara ligga och vila och glo på tvn. En annan sak som jag också gått och tänkt mycket på; varför finns det så många energitjuvar??? Hatar såna personer. Som bara tar men aldrig ger. De hör aldrig av sig, utan bara en annan som får höra av sig, är så jäkla trött på det. Har kommit till en punkt/gräns där jag bara känner att jag skiter i det, jag tänker fan inte höra av mig, finns ingen mening med det... Det ska vara en jämn balans mellan det där, för att det ska fungerar så gäller det att båda kämpar och vill. Men tycker man kan säga sanningen då och inte bara skita i att höra av sig. Blir så jävla förbannad och ledsen!!! Så jäkla mycket som jag ställt upp på folk och vad sjuttan får man för det. De bara tar det dem vill ha sen skiter dem i resten, fyfan! Tänker bara bry mig om de personer som bryr sig om mig, varför lägga energi på såna personer som är så jäkla upptagna av sig själva och styrs av andra och blir precis som dem, lika konstiga!


Nu ska jag hitta någon film man kan kolla på och bädda ner mig i soffan och försöka bli frisk. Hej på ett tag

Ovido - Quiz & Flashcards