Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Johanna Gustafsson - 16 mars 2011 22:39

Satt och tänkte lite förut och då kom jag och tänka på ett ordspråk som verkligen stämmer; "Man kan inte bara ta man måste ge också" Finns ju personer som hela tiden bara tar och tar men aldrig ger något tillbaka. Är väl typ bara jag som förstår exakt vad jag menar, men men. Men så känns det ganska ofta. Är det är alltid jag som ska bry mig, vem fan bryr sig om mig då? Kanske tar i lite men ibland känns det så. Vet iaf vilka jag kan lita på och som finns där för mig vad som en händer!


Ibland så här på kvällen när jag sitter och funderar så kommer jag att tänka på saker och ting. Mycket handlar om att folk inte kan glädjas åt andras framgångar eller vara tacksamma för saker som de får osv. Man kan väl iaf tacka. Men verkar som att folk är så himla upptagna med sitt. Jag vet att ibland är man upptagen och har mycket att göra, men inte jämt! Aja, skitsamma. Ska försöka att inte tänka så himla mycket och bry mig om de personer som verkligen ställer upp och som bryr sig.


För övrigt idag så har det gått jättebra på jobbet. Fått reda på att jag kommer vara ledig vecka 30-32, fy fan vad gött asså! Så ni som är lediga säg till så hittar vi på något kul. Finns mycket att göra när det är sommar och Jkpg är helt underbart vackert på sommaren:) Imorgon blir det att jobba 15.45-21, skön tur det med. Och snart är det helg och då är man ledig.


Idag är det exakt 14 dagar kvar tills vi åker, shit det är ju snart:D

Av Johanna Gustafsson - 16 mars 2011 01:41

Shit vad tiden går fort och snart drar vi, helt underbart. Men mellan den 30 mars och den 11 april får tiden gärna gå väldigt sakta:D Åh vad jag längtar. Behöver komma bort och bara ha roligt. Detta kommer bli så bra. Har börjat lite smått med packningen haha, ne men jag plockat ihop lite toartiklar och sånt som typ plåster och såna saker. Inte alls för tidigt att börja, mycket att tänka på.


Har nu varit ledig i två dagar vilket det inte känns som. Kan inte påstå att jag direkt varit ledig. I måndags var jag iväg på ansiktsbehandling som varade i 1 och en halv timme och det var superskönt. Visst att vissa saker gjorde lite ont men vill man bli fin får man lida pin. Blev så himla bra. Färgade även ögonfransarna och ögonbrynen, skitbra! Beställde även en tid för min rygg så man kan få bort lite orenheter. Bäst att passa på nu innan man reser. Efter behandlingen så gick jag till af för ett möte som flöt på bra. Kvällen gick väldigt fort, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde haha. Idag eller igår blir det ju så var jag på möte på jobbet och fick ihop lite komptimmar som jag tänker ta ut dagen innan vi reser, så jäkla bra. Den 28 ska vi även åka iväg till Ikea med våra tanter, ska bli trevligt och även då blir det lite mer komptimmar. Dagen har gått väldigt fort. Har fått lite fixat här hemma, men borde fixat lite mer men hade ingen direkt ork. Nu sitter jag och lägger in lite ljudböcker på hårddisken som jag senare ska ladda in på iPoden.


Senare idag blir det jobb, 15-20. Skönt pass, älskar att jobba kväll -sovmorgon!


Åh vad trött jag är nu, blir att borsta tänder och sen sova, så skööönt!

Hm!

Av Johanna Gustafsson - 16 mars 2011 01:37

Blir bara så jäkla trött på saker och ting. Man kan ju fråga sig varför jag försöker att bry mig överhuvudtaget, helt meningslöst ju. Ska sluta bry mig, men jag är ingen sån person. Jag bryr mig men det verkar ju inte uppskattas? Varför har jag svårt att släppa saker för, så jäkla jobbigt! (Nu är det inget speciellt som hänt, utan mer allmänt)


Ibland kan det bara vara så skönt att skriva av sig lite, tankar osv. Så skönt. Gör detta för min skull, ingen annans.


Skulle kanske ta och sova, är jäkligt trött! Händer något hela tiden:)

Ovido - Quiz & Flashcards