Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Johanna Gustafsson - 11 augusti 2010 02:52

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; shit vart tar tiden vägen? Denna sommar har gått så jäkla fort och det börjar bli höst ju. Det var ju nyss helg och nu har denna helg också tagit slut eller för ett tag sedan, det är ju redan onsdag:S Har bara två nätter kvar på mitt sommarjobb och det känns väldigt konstigt, vart har dessa åtta veckor tagit vägen? Känns så trisst att sluta jobba nu när man kommit in i rutinerna och kommer bra överens med personal och så, trivs verkligen. Speciellt nu när jag jobbat natt. Vi kommer så bra överens, som en liten familj liksom. Skrattar och skojjar med varandra. Men ska i alla fall bli lite skönt att få bli lite ledig, som det ser ut nu i alla fall. Man vet ju aldrig om något jobb dyker upp och då går ju det före ledigheten såklart! Hoppas jag får hoppa in och jobba en del där jag varit i sommar. Annars funderar jag på att plugga, men blir väl inte förens till nästa höst eller så. Socionom kanske? Hm, är inte alls lätt att komma på vad man vill bli eller vad man passar att jobba med. Bra när man får testa på lite olika jobb och se vad man tycker om och vad man passar som liksom. Men en sak vet jag iaf; att jag vill arbeta med människor.


Har varit en skön tisdag med en ledig dag tillsammans med min älskling. Länge sen vi var lediga tillsammans, vi har hela tiden gått om varandra nu när jag jobbat dag och han har haft lååånga dagspass. Man tröttnar i alla fall inte på varandra och det är ju en fördel. Så idag har vi varit en sväng ute på A6 och besökte bland annat Elgiganten där jag köpte ABBA singstar samt en extern hårddisk. Var ju inte så länge sedan som jag sålde mitt singstar men ångrade det och såg att det var ett sånt bra pris på ett annat singstar, så jag slog till på det. Är ju trots allt roligt att ha ett singstar, ett bra festspel tex. Har även gått runt Västersjön och åkt och kollat lite i Axamo, ett fint badställe där. Sen på kvällen gjorde vi hemgjord pizza, mums. Nu på kvällen blev det lite kortspel (Chicago). Nu sitter jag här och kollar på Familjen annorlunda medan min älskling ligger och sover så gott. Jag ska ju jobba natten som kommer så lika bra att vända på dygnet igen och försöka vara uppe ett tag och sen sova långt in på dagen så man orkar hålla sig vaken hela natten. Ska bli så himla skönt att vara ledig i helgen och ev ett tag till. Finns så mycket jag vill göra som jag inte hunnit med när man jobbat. Blir mycket pyssel hemma och en del slappande framför tvn, sååå skönt. Sitter även och planerar en resa som jag och F ska göra framöver, typ i slutet av augusti eller någon gång i september. Funderar på att dra till Norge eller nått. Vore kul att se något annat. I och med att vi båda har jobbat så mycket i sommar och typ gått om varandra har det inte funnit tid till någon resa och inga pengar heller för den delen. Men nu i augusti väntar en stoor lön, jippi! På tal om Familjen annorlunda; kollar på gamla avsnitt och bara älskart! Såna härliga familjer. Och vilka härliga barn, så himla snälla och gulliga. Skulle också kunna tänka mig att ha tio barn om dem vore så snälla. Visst lite bråkiga och skrikigt kan dem väl vara men det hör ju till och det är inget överdrivet. Men så mysigt med en sån stor familj då behöver man aldrig vara ensam. Jag hatar verkligen att vara ensam, kan vara skönt ibland men borde kännas skönt att veta att man har en sån stor familj som älskar en.


Borde bli bättre med bloggandet så det slipper bli så långa inlägg. Men det är ju lätt att säga slutar ändå med ett långt inlägg ändå hehe. Ska kolla vidare på tvn nu


Denna snygging drömde jag om inatt, IGEN! Inga dåliga drömmar heller kan jag lova   Jag har tydligen fått Persbrandt på huvvet. Måste vara efter att jag träffat honom live här i Jönköping. Det slog allt!   


  

Ovido - Quiz & Flashcards