Alla inlägg den 2 augusti 2010

Av Johanna Gustafsson - 2 augusti 2010 03:09

Jahopp då var denna lediga helg över, shit vad tiden går fort! Men haft en skön helg. I fredags kom min bror och pappa och hälsade på, mycket trevligt. Blev lite käk och film. I lördags drog jag och min älskling till Göteborg. En jättemysig dag! Gick först på Nordstan och käkade kinabufé och sen shoppade vi lite, bland annat bröllopspresent till mamma och hennes man:) Hoppas dem blir glada. Efter det drog vi till Liseberg där vi körde omkring i säkert en timme för att hitta parkering, hur mycket bilar som helst. Till slut hade vi tur och råkade få tag på en plats där ett par precis skulle åka iväg, riktigt tur. Sen gick vi och strossade på Liseberg, åkte dock inget. Var inte direkt sugna på att åka karuseller, tycker det är mysigt att bara gå där och spela och så. Lyckades i alla fall vinna 2 st 200g Marabou chockladkakor samt 2 st centerrullar, lite tur måste man ha. Men hade gärna vunnit en sån där stor 2 kgs toblerone, hade varit kul hehe. Spelade lite flipper inne på spelhuset samt kastade lite basket, kul! Kollade på en 3D film, häftigt. Käkade lite på Burger king och sen drog vi hem. En lyckad dag. Mysigt att komma iväg lite.


Sitter här och kollar runt på lite alternativa resor för mig och älsklingen, några resmål: London, Kroatien, Las Vegas. London är väl det som skulle bli billigast och jag vill mer än gärna åka dit igen. Hittade en resa som skulle gå på ca 2800kr (hotell+flyg). Skulle vara så jäkla kul att komma iväg, men vi får se hur det blir med det. Kanske kan bli en resa till Stockholm i alla fall och hälsa på min moster, vore riktigt mysigt. I och med att både F och jag har jobbat hela sommaren så har man ingen tid att åka iväg just nu. Kanske blir att vi åker till min moster i Västervik också och hälsar på, himla vacker stad det där. Roligt att träffa sina mostrar också.


Skulle vara kul med en ny pryl igen hehe. Typ en iPhone eller så, men dem är alldeles för dyra, inte värt det och jag hatar iTunes, det är det värsta. Har ju en iPod redan och då måste man ju använda iTunes. Men men, coolt med allt som har med apple att göra, iPhone, iPod:) Får satsa på ett köksbord istället. Men kul med nya prylar annars. Jag är en riktig prylbög. Men får vänta till november då jag får ny mobil igen, kanske att man väljer en iPhone då, får se vad månadspriset hamnar på.


Blir verkligen konstigt med sömnen nu när man jobbar natt. Somnar jättegott när jag kommer hem där vid 7.30 på morgonen efter att ha jobbat hela natten. Men nu när man är ledig är det inte lika lätt. Somnar inte så lätt på kvällen och när man väl somnat blir det att man sover länge på dagen, men men. Ska ju jobba ikväll igen, så får väl sova länge på dagen idag sen, typ till 15 eller något. Trivs med att jobba natt annars. Ett himla bra gäng jag jobbar med. Hoppas att det löser sig med jobb till hösten sen. Typ timvik eller något. Verkar ju i alla fall som att jag kan få jobba där ibland, dem har i alla fall skrivit upp mig, så det är ju bra:D Sen sitter jag och funderar på vad jag skulle vilja läsa och så. Är verkligen sugen på att läsa till socionom, men vad är det som sätter emot? Hm! Ska tänka på det och prata med min styvfar och se vad han säger, han är ju socionom, så han vet ju vad det jobbet innebär och så. Har ju även två kusiner som är socionomer hehe. Men vore kul om man kunde läsa till något sånt. Vill arbeta med något där man hjälper människor i olika situationer. Tror det skulle passa mig. Inom psyk är ju också intressant. Nä jag får fundera vidare och jag är öppen för förslag och tips!


Ska väl försöka och komma i säng snart. Har precis sett klart på serien Aspiranterna, skitbra! Har även sett klart Anna Holt. Två mycket bra polisserier. Älskar såna. Får börja kolla på något nytt, har ju en del serier och filmer att välja på. Bra inför hösten för då lär det säkert bli en del film. Ser faktiskt fram emot hösten, gillar hösten. Alla säger att dem blir så deppiga och så på hösten, men jag trivs. Finns väl inget bättre än att tända ljus och mysa ner sig i soffan med älsklingen med en bra film och lite te:) Visst sjuttan är det skitskönt med sol och värme, men man tröttnar på det efter ett tag. Är det alldeles för varmt ett längre tag blir man helt matt. Men det är det som är så bra med Sverige att vi har fyra olika årstider, då hinner man liksom aldrig tröttnat. Jag gillar alla årstider på olika sätt, men bäst är ju sommaren och vintern.


På onsdag åker vi hem till mamma och går på Skänningemarknad:D Älskar marknader. Men blir en kort sväng, åker hem igen på torsdag kväll då F börjar jobba kl 01 på natten:(  


Sov gott!


En bild från underbara Råå. Hur härligt som helst.


  



Ovido - Quiz & Flashcards