Alla inlägg under maj 2010

Av Johanna Gustafsson - 11 maj 2010 14:50

Var ett tag sen jag skrev här. Men tiden går ju så fort:P Helgen gick hur fort som helst, kommer knappt ihåg vad vi gjorde. Var iväg lite och kollade på A6 och så. På söndan träffade jag Jossan igen, har ju inte träffats på så länge och vi hade mkt att prata om:)


Igår var vi först i Borås för att kolla på lite mopeder och så. Fin stad det där. Gjorde lite fynd. Fick 75 % rabatt på lite filmer, vilket klipp asså. Fick fyra st filmer för 74.50 kr. Gillar när det är billigt. Var även på Netonnet och köpte present till Fredriks syster som vi ska fira nu på lördag. Sen bjöd jag älsklingen på en god lunchbuffé på en thai-resturang, muma! Sen kom vi överens om att vi skulle åka till Nässjö igen och bestämma oss för om vi skulle köpa en moped där som vi kollat på tidigare och så blev det:D Så nu är vi 23 295 kr fattigare typ och då har jag inte räknat med hjälm och lås hehe. Men det är det värt. För vi får en himla fin Yamamha-moped för de pengarna och säljer vi den sen lär vi ju få en del för den. Så jag ångrar det inte en sekund. Nu slipper jag åka buss till jobbet utan kan sätta mig på mopeden och åka iväg, slippa passa bussen och byta buss, så skönt! Skattepengarna kommer ju snart, så då betalar vi av en del på mopeden då. Sen är vi två stycken som ska betala på den så;) Det blir nog bra! Åker och hämtar den imorgon, gud så kul:D


Sitter här hemma med halsont och huvudvärk, suck och rösten är lite hes, men inte så farligt. Hoppas bara det inte blir värre, för vi ska ju iväg till Skåne i helgen. Blir att dricka camomillte med timjan och honung i så det lossnar i halsen. Blir en soffdag med film och vila!



Av Johanna Gustafsson - 7 maj 2010 17:59

Har sagt det förr men säger det igen; shit vad tiden går fort, helg igen. Men kändes som att det var fredag igår då älsklingen och jag hade så mysigt med god mat och film och så.


Denna vecka har gått så fort, för inte alls länge sen rättare sagt förra fredan satt vi hemma hos mamma vid denna tiden, känns som att det var igår typ:P Har hunnit med ganska mycket denna vecka. Varit i Sthlm och allt.


Idag var vi en sväng på A6, kollade den nya outlet-affären. Ja vad ska man säga om den, inget speciellt direkt. Hittade 3 par snygga strumpor och det var allt. Men F köpte en jättesnygg tröja:) Jag hittade iofs ett par skitsnygga mjukisbyxor men såklart fanns dem typ bara i S och XS. Drog sen in till sjävla A6-center. Kollade runt lite och köpte lite öl/cider på systemet, är ju ändå fredag idag hehe. Jag köpte en god body lotion, facecreme med lite brun-utan-sol i samt en annan bra salva för min torra hy. Blev en sväng på Coop med för att handla lite saker som vi glömde att handla på Maxi.


Har nu precis varit ute och gått en sväng. Skönt, trots denna blåst.


Ikväll blir det att göra hemgjord pizza med färska champinjoner och lite annat gott på! En film blir det också eller kanske två:P


Ha en bra helg allesammans


     

Av Johanna Gustafsson - 6 maj 2010 23:27

Inte nog med att jag redan gjort två långa inlägg idag så glömde jag detta.


Såg ju på filmen: I taket lyser stjärnorna, när jag var i Stockholm. Nu har denna underbara låt fastnat i mitt huvud. Lyssna och njut. En gammal goding vill jag lova. Shit vad bra den är asså!


http://www.youtube.com/watch?v=Nde8dOIprGs


En annan bra låt som fastnat i mitt huvud en är denna:


http://www.youtube.com/watch?v=qrOeGCJdZe4&feature=fvst


Lyssna och njut!


Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag!



Av Johanna Gustafsson - 6 maj 2010 23:15

Har verkligen varit en underbar dag med min älskling. Känns att vi varit ifrån varann några dag. Man längtar verkligen efter varann och det är en skön känsla när man träffas igen, som nykära igen. Väldigt nyttigt att vara ifrån varann ett tag så man inte tröttnar på varann. Man tar varann för givet när man är tillsammans hela tiden och det tär på förhållande om man inte är ifrån varann lite.


Åkte först iväg och klippte av mig håret (ganska kort blev det, bild kommer så småningom). Men jag känner mig nöjd iaf. Har ju inte klippt mig sen i september någon gång, så det var dags nu. Får passa på när jag fått pengar, gött! Efter det hade jag en tid på AF, så var där en timme typ och fick lite saker utredda och fick veta hur det kommer bli och så under sommaren= jag slipper gå dit i sommar. Har ju sommarjobb så det är ju inte så lustigt att jag slipper hålla gå till AF då, har inte direkt tid med det då ju.


Sen överraskade älsklingen mig och bjöd mig på fika på Malmborg. Har aldrig varit där men det var väldigt mysigt. Inte ofta man är ute och fikar. Men det var väldigt mysigt iaf. Sen blev det en liten liten runda på stan, eller gick väl in och kikade i typ tre affärer. Drog sedan iväg och storhandlade. Var ganska tomt i kylskåpet hehe, så det behövde verkligen fyllas på. Köpte då den här nya Marabou-chokladen med polkagris i och den var överraskade god:) Får väl kanske även smaka den med passion i och se hur den är. Det är så grymt gott med choklad! Känns som att det är fredag redan idag. För nu på kvällen gjorde vi tacos:) Och innan dess tog vi ut cyklarna för första gången detta och för första gången i Jkpg hehe. Har ju inte cyklat sen i september. Shit vad tiden går! Efter mat och cykling blev det en bad med chokladansiktsmask, testade det för första gången och hyn blev så fin efteråt. Märktes att den gjorde nytta. Nu blir det nog att dra igång en film trots att klockan snart är halv tolv. Får se hur länge man orkar kolla innan man slocknar i soffan.


Nog med bloggande för idag. Känns som jag skrivit väldigt mycket nu. Nu finns det mycket att läsa och glöm inte att KOMMENTERA!


Puss på er


  


ÄLSKAR DIG ÄLSKLING!

Av Johanna Gustafsson - 6 maj 2010 22:39

Hallå där!


Var ett tag sen jag bloggade, men kan ju bero på att jag haft en del att göra! Men nu är det dags att skriva igen:)


Valborg: Spenderades hemma hos mamma och W hemma i Bbg. Ganska lugnt och skönt. Käkade lite god mat, pratade, såg på lite tv och F och jag var uppe en liten sväng på "byn" och kollade på elden. Inget speciellt alls, men väldigt fint med fyrverkerierna:) Första året som vi är i Bbg och firar Valborg tillsammans. J kom även hem en sväng. Och T drog iväg på något disco med lite kompisar. Tycker inte det är så speciellt med Valborg så det var skönt att bara vara hemma och mysa med familjen. Jag är inte direkt den som är ute och festar en massa på Valborg, nej nej:P

 

Lördag: Ganska lugn dag också. Var inne i Motala en sväng och kollade på lite. Fy skjuttan vilken tråkig stad asså haha. Skulle nog aldrig kunna tänka mig att bo där. Men visst är det fint på sommaren med Varamon och så. Men utan Varamon skulle Motala vara helt dött och jag menar vilken stad är inte vacker på sommaren liksom? Aja nog om Motala. På kvällen blev det lite film och mys med the family och lite god mat.


Söndag: Var och kollade när T spelade match. Tyvärr så förlorade de med 2-1. Men vad duktiga de var. Verkligen skillnad sen förra gången jag kollade, som var för nästan ett år sen. Så häftigt att se vad stora de blir och blir bara duktigare och duktigare. Tänk min lilla bror som jag alltid tagit hand om och varit som en liten "extra-mamma" till, att han har blivit så stor. Vart tar tiden vägen? Efter matchen åkte F och jag och bestökte farmor och farfars grav. Denna gång var det verkligen jobbigt. Inte långt ifrån att tårarna kom, grät inom bords. Farmors bortgång blev en svår sorg. Med tanke på att hon är den första som dött av de som står mig nära, så det är klart att det tagit hårt på mig och sen att farmor stod mig så nära. Hon har alltid funnits där. Så det är svårt att förstå att jag aldrig mer kommer att få träffa henne (i alla fall inte levande, men kanske i himlen). Tände ett ljus och tänkte på de minnen från när jag var liten och hon bodde i sitt hus och höll på i sitt trädgårdsland och vi fick nyplockade morötter, hur gott som helst. Tur att man har fina minnen. Efter besöket på graven åkte vi hem till pappa och fick höra hur de haft det i Kroatien och så.


På kvällen grillade vi med mamma och W. Hur gott som helst. Och jag fick lax, så lycklig man kan bli då hehe.


Måndag: Mamma och jag skulle egentligen gått på stan och så idag innan jag åkte vidare till Stockholm, men tyvärr så blev hon sjuk. Riktigt synd. Men istället så skjutsade F in mig till bussen i Linköping. Kändes väldigt konstigt att åka till Stockholm själv utan min älskling. Är så van vid att vi är tillsammans hela tiden. Men var ändå skönt att åka själv och få vara ifrån varann lite, det behöver man.


Kom fram till Sthlm vid 19.30 och äntligen fick jag träffa K efter att inte träffats sen studenten:( Hon var sig lik, lika glad, pratglad och postiv. K är verkligen en glädjespridare. Åkte sedan hem till henne och lämnade mina grejjer och käkade lite för att sen dra ut i storstan en sväng så där på kvällen. Fick åka tunnelbana en del, som jag längtat efter hehe. Förstår inte varför jag tycker det är så "kul" att åka tunnelbana. Men det är väl känslan liksom från när man var liten. För det var ju bara i Sthlm som man kunde åka tunnelbana hehe. Var verkligen mycket folk ute, trots att klockan var runt 23 en måndags kväll. Vad gör folk ute så sent en måndags kväll? Ska de inte upp till jobbet? Men det är ju så i Sthlm, det är alltid folk i rörelse där. Var mysigt att bara gå runt och kolla och träffa lite folk. Längtade till att få shoppa loss i Sthlm. När vi åkte hem satte sig en "alkis" vid oss, usch säger jag. Tycker de är så obehagliga. Man vet aldrig vad de kan hitta på liksom. Antingen somnar de eller är jätteglad och pratar en massa eller annars blir de agressiva och börja skrika och kanske till och med börjar bli hotfulla och slåss, det är det jag är rädd för. Men den här var väl ganska glad ändå och börja snacka med oss. Men försökte att vara kort mot honom och visa att vi ej var interesserade av honom, sen gick vi av som tur va. Finns verkligen mycket konstigt folk i Sthlm. För på nästa tåg vi hoppade på som gick hem till K så satt det en och sov som det inte gick att få liv i. Han hade tappat sin mobil i golvet och märkte inte det så det var en kille som försökte få liv i honom, men han var helt däckad och svarade inte. Men efter många försöka från en annan kille så vaknade han till slut, men han var helt bort. Men han fick i alla fall sin mobil sen gick han av. Undra om han kom hem sen eller vart han hamnade.


Tisdag: Idag blev det shopping i storstan. Handlade inte så himla mycket. Men fick i alla fall en ängel till min samling och lite fina flytljus samt en liten present till F. Var en mysig dag med min underbar vän K. Ångrar inte en sekund att jag åkte hit. Ångrar bara att det inte blev av tidigare. Vi gick inne i själva stan vid Sergels torg och Hötorget, där vi såg Baren/färjan-Håkan. Han var betydligt snyggare i verkligheten kan jag säga hehe. Sen drog vi till Gamla stan. Asså det är bara för mysigt där. Älskart! Käkade mjukglass för första gången i år, mumms så gott det var! Innan vi drog till själva stan så stannade vi först på ett ställe som heter Handen, där det finns en ganska stor galleria, där delade K och jag på pizza, jättegott. Men klantig som jag är så råkade jag tappa ner resten av pizzan på golvet haha. Tallriken var väl lite hal när jag skulle dela den hehe, för skylla på det:P. På kvällen sen gjorde vi lite pasta, grönsaker och en god dippsås och kollade på filmen: I taket lyser stjärnorna. Denna film är bara så himla bra. Väldigt sorglig men såååå bra! Somnade gott sen efter många timmar i stan, var väldigt trött i fötterna.


Ja det var "lite" om min helg och min tripp till Sthlm. Var riktigt kul men väldigt skönt att komma hem sen. Men det är ju så att det är skönt att åka bort men ännu skönare att komma hem. Man måste ju åka bort för att få känna den känslan. Och få längta efter F, för det gjorde jag verkligen. Fick verkligen känna på hur det skulle vara att inte ha honom nära. Och jag har kommit fram till att jag skulle aldrig klara att leva utan honom. Han är mannen i mitt liv och jag hoppas verkligen att det kommer att vara så  


En bild på mig och K inne i affären Cheap day monday (tror jag den heter)


  

Ovido - Quiz & Flashcards