Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Johanna Gustafsson - 26 maj 2010 20:36

Känns skönt efteråt när man fått skriva av sig lite. Bara vissa tankar och funderingar man har. Går inte in i detalj! Men känns skönt att få skriva lite. Så skriva och pratat av sig är det bästa. Och få prata med nära och kära, bästa medicinen. Livet är inte alltid lätt! Det är ingen som sagt och ibland kommer det lite motgångar eller att inte allt känns på topp! Så är det bara. Allt ordnar sig och det finns alltid något man oroar sig för eller går och funderar på, sån är jag som person. Men kanske inte behöver oroa mig så mycket som jag gör, för JAG KAN!


Var bara skönt att skriva!


Av Johanna Gustafsson - 26 maj 2010 20:17

Sitter här och kollar på Göta kanal 3, helt okej. Skönt att klockan inte är så jättemycket ännu. Kvällarna går så himla fort nu när man börjat jobba. Så det gäller att ta till vara på de dagar och timmar som man är ledig.


Dagen har väl varit okej, har väl inte hänt så mycket på intron. Det är verkligen inget kul att vara ny och inte känna till rutiner eller något, man känner sig så dum. Men vadå alla har ju varit nya och alla borde förstå hur det känns. De har varit i precis samma sitts. Skönt sen när man kommer in i rutinerna och är mer självständig och vet vad som ska göras. Har intro imorgon igen, 7-15.15 Sen tar jag helg, sååå himla gött! Hoppas på att det blir en bra dag imorgon. Ska göra det bästa utav situation och man kan inte göra mer än sitt bästa. Börjar att jobba redan den 19 juni istället för den 21 juni. Ska bara med att jobba helg, gött! Älskar att jobba helg och mer pengar blir det, löööve it:) Det ska nog gå bra i sommar bara man kommer in mer i jobbet och lär känna personalen där. Ska intala mig själv att allt kommer gå bra och att alla har varit nya någon gång! Lite svårt i början bara. Och som sagt ibland kan man känna sig så dum och som att man inte kan någonting fastän man egentligen kan, men att man inte vet hur rutinerna är och så. Det är ju så. Det finns INGEN som kan allting när de kommer som nya. Så ser fram emot en ny dag imorgon med nya möjligheter och nya intryck. Det blir nog bra.  


Ska kolla vidare på filmen nu och försöka komma i säng skapligt. Somna nog inte fören vid ett eller två ngnting inatt. Så blev inte många timmars sömn. Men har inte varit så trött idag, men det kommer nog imorgon istället.


Och imorgon flyttar Jossan, så tråkigt! Var skönt att ha henne här i Jkpg, men men får träffas och så ändå.


Ibland finns det stunder då det känns som att allt går fel och inget känns bra men sen kommer det stunder då allt känns så bra! Sånt är livet! Det går upp och ner. Ska i alla fall försöka ha en sån bra och mysig helg jag bara kan med älsklingen och inte tänka på allt och oroa mig för saker och ting, för allt löser sig... Haft ett givande samtal med min älskade mamma<3 Hon är bäst att prata med! Känns så skönt efteråt. Känns som man får lite extra krafter av henne. För hon är den som förstår precis vad jag menar!


 Älskar min Fredrik  


Mors hej!

Ovido - Quiz & Flashcards