Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Johanna Gustafsson - 7 maj 2010 17:59

Har sagt det förr men säger det igen; shit vad tiden går fort, helg igen. Men kändes som att det var fredag igår då älsklingen och jag hade så mysigt med god mat och film och så.


Denna vecka har gått så fort, för inte alls länge sen rättare sagt förra fredan satt vi hemma hos mamma vid denna tiden, känns som att det var igår typ:P Har hunnit med ganska mycket denna vecka. Varit i Sthlm och allt.


Idag var vi en sväng på A6, kollade den nya outlet-affären. Ja vad ska man säga om den, inget speciellt direkt. Hittade 3 par snygga strumpor och det var allt. Men F köpte en jättesnygg tröja:) Jag hittade iofs ett par skitsnygga mjukisbyxor men såklart fanns dem typ bara i S och XS. Drog sen in till sjävla A6-center. Kollade runt lite och köpte lite öl/cider på systemet, är ju ändå fredag idag hehe. Jag köpte en god body lotion, facecreme med lite brun-utan-sol i samt en annan bra salva för min torra hy. Blev en sväng på Coop med för att handla lite saker som vi glömde att handla på Maxi.


Har nu precis varit ute och gått en sväng. Skönt, trots denna blåst.


Ikväll blir det att göra hemgjord pizza med färska champinjoner och lite annat gott på! En film blir det också eller kanske två:P


Ha en bra helg allesammans


     

Ovido - Quiz & Flashcards