Alla inlägg under september 2010

Av Johanna Gustafsson - 6 september 2010 23:20

Låter rubriken tala för sig själv för det är verkligen så det är. Det händer något hela tiden vilken är väldigt roligt då vi slipper vara uttråkade. Idag var vi iväg med svärföräldrarna till Väla -Helsingborg. Blev lite shopping och sen en fika. Nu ikväll har tiden gått jättefort, när vi kom hem så tog älsklingen en promenad och sedan blev det kvällsmat och en del sittande vid datorerna. Tanken var att vi skulle se en film, men det hann vi tydligen inte med, får bli imorgon istället.


Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, hm. Kanske blir att träffa Fidde på kvällen eller så. På dagen får vi se vad som händer, någon impulsgrejj kanske. På onsdag däremot åker vi till Lund till Fredriks mormor och hälsar på. Tänkte även passa på att åka till hans kusin också och se hans nybyggda hus. Man får passa på när man ändå är här nere. Blir antagligen att äta lunch ute på stan tillsammans med älsklingens mormor. Hon är bara så söt. Hon är 97 år och hur pigg som helst, hur kul som helst. Som på bröllopet tex hon var med hela kvällen och kom nog inte hem fören vid kl 02 eller nått sånt. Jag menar vilken 97-åring skulle orka med det? Och hur många 97-åringar lever överhuvudtaget? Hon satt där hela kvällen och slumrade inte till någon gång. Då är man pigg!


Just ja, jag skulle ju skriva hur bröllopet var, men tror jag tar det imorgon. Orkar inte nu. Har suttit och gått igenom alla bilder vi tog och kollat på det vi filmat. Funderar på att framkalla lite bilder och sen göra ett fotoalbum till min svägerska som hon kan få som julklapp. Tror jag är uppskattat.


Nä nu ska jag ta och ladda in dem sista bilderna från mobilen och sen ta och gå och lägga mig om ett tag.


Just det, satt och gick igenom lite gamla cd-skivor förut och hittade massa gamla bilder, jättekul! De äldsta är sen 6 år tillbaka.


En del bilder på mina katter, men bara en av dem som finns i livet.


      

RIP Skrollan                  Älskade Findus            RIP Molly  


Några andra bilder:


          


Av Johanna Gustafsson - 5 september 2010 21:41

Blir ett litet kort inlägg. Sitter hemma hos Fidde och kollar film, eller grabbarna kollar på film och jag kollar datorn hehe. Var ute och gick i över en timme förut, mycket skönt. Imorgon blir det att dra till Helsingborg.


Kort om bröllopet: Var mycket trevligt och brudparet var så fina. God mat och ja en lyckad dag/kväll/natt, var väl inte hemma fören vid halv fyra imorse:) Så idag har det varit en hyffsad lugn dag. Bilder och så kommer imorgon eller nått.


Som sagt blev ett kort inlägg. Lägger in lite bilder. Blir ett längre inlägg imorgon eller nått:) Med ännu mer bilder.


              


  


  



Av Johanna Gustafsson - 3 september 2010 00:16

Nu är packningen och allt klart inför resan imorgon. Åker som sagt hem till svärföräldrarna och kommer vara där i typ 10 dagar. Blir nog mysigt. Blir inte att bara vara hemma hos dem, kanske åker till deras sommarstuga eller så. Sen blir det även lite dagsutflykter:) Imorgon kväll ska vi hem till Fidde och laga tacos och se på film och så, kommer bli kul (som alltid). Så himla skönt att åka hemifrån ett tag för då är det så himla skönt att komma hem igen. Blir väldigt mycket packning när man ska vara borta så länge, mycket kläder och massa andra saker. Men nu är allt packat och klart. Åker imorgon vid kl 13 eller något sånt. Stannar först i Ljungby och kollar lite, vår gamla stad, måste erkänna att jag saknar den lite, men bara lite:) Hade ändå ganska mysigt där älsklingen och jag och staden var väl ändå ganska mysig också men det var alldeles för långt "hemifrån", för långt bort från familjen, vännerna och allt. Svårt att känna sig hemma i en stad som Ljungby. Bodde ju inte där så länge men ändå. Kan också sakna jobbet på hemtjänsten också. Lärde tjäna väldigt mycket människor, både arbetskamrater och vårdtagare. Andra bättre än andra och tvärtom, men så är det ju alltid. Men nu trivs vi i alla fall mycket bra i Jönköping, både F och jag. Finns så mycket här! Och så himla vackert är det också. Var sugen ett tag på att flytta hem till Linköping, men nu vet i sjuttan. Känns som man lika gärna kan bo här i Jönköping. Men vore schysst att flytta till en större lägenhet eller ännu bättre; ETT HUS. Men det lär nog dröja, alldeles för dyrt.


Inte hört något om något jobb ännu, haft några missade samtal ibland, men man vet ju aldrig vem det är. Det kan vara jobb, försäljare, felringning, någon med skyddat nummer, hm. Stör mig verkligen för jag menar är det ett jobb eller från mitt sommarjobb så vill man ju inte missa det, men hur ska man kunna vara säker på att det är det när ingen lämnar nog meddelande. Men jag tänker som så att om det inte är någon som lämnar ett meddelande eller inger igen så kan det inte vara så himla viktigt. Men jobbigt att inte veta vem som ringer. Nog om det, blir att söka lite jobb när jag är hemma i Strömsnäs. Skönt att dem har internet där, annars vet i sjuttan om jag hade klarat mig, hehe.


Nä nu blir det att krypa ner hos älsklingen, som gått och lagt sig igen innan mig. Brukar vara jag som går och lägger mig först hehe. Blir att gå upp skapligt imorgon och fixa det sista och packa in allt i bilen. Blir jäkligt mycket grejjer asså, fy sjuttan. Men får se det som så att vi ska vara borta så länge:) Ha det bra!


Imorgon är det helg, igen. Skönt, fastän jag varit ledig hela veckan:P Glömde skriva att vi tog mopeden idag och åkte till Västersjön och fikade lite och gick runt sjön, härligt! Trevlig helg.


Bilder kommer någon annan dag. Inte hunnit ladda in dem ännu:)

Av Johanna Gustafsson - 2 september 2010 00:31

Imorse eller ja rättare sagt på förmiddagen så väckte älsklingen mig och sa att vi skulle åka till Borås djurpark och så blev det! Bra initiativ av honom tycker jag. Vi har länge pratat om att vi måste åka till och kolla och nu blev det så. Vädret var ju helt okej, i alla fall såg det ut så. Visst det var fint och så i Borås också, men det kom en regnskur när vi gick där i parken, så blev att ställa sig under tak invänta solsken, som sen kom:) Måste säga att vi hade ändå väldigt tur med vädret med tanke på att det regnat varje dag nu den senaste tiden och inte så lite heller. Så en liten regnskur gjorde väl inte så mycket. Blev en lyckad dag. Var så mysigt att bara gå där i djurparken och titta på alla söta djuren. Bäst var nog hos lejonen. Sjukt söta lejonungar. Och livliga var de också. Roligt att se lite djur in action. Har ju varit i Kolmården eller liknande där djuren bara ligger och sover eller överhuvudtaget inte visar sig, så det var kul med lite fart på dem små. Filmade lite så man har ett minne av dem. Kollade även på björnarna, lodjuren, tigrarna, fåglarna, afrikanska hundarna, tvättbjörnarna, pingvinerna mm. Men missade savannen, fanns inte riktigt tid till det då parken stängde kl 16 och vi var inte där fören vid kl 13, så det blir att kolla på det nästa gång vi åker dit, för det kommer vi absolut att göra. Skapligt billigt blev det också när vi betalade med Volvokortet, 306kr för oss båda.


Efter besöket hos djuren åkte vi till Knalleland och gick i lite affärer, blev några fynd. Sen åkte vi till slut till Netonnet och köpte en glassmaskin till Fredriks mamma. Köpte även en tvantenn till tvn i sovrummet, så nu blir det tvtittande där också, gött. Nu på kvällen har det blivit mycket plock i lägenheten, så mycket grejjer överallt och tvätt som ska hängas och disk som ska fixas och bla bla. Har även börjat packa lite också inför resan till svärföräldrarna på fredag. Shit det blir mycket grejjer att packa asså, ska ju vara där i ca 9 dagar, mycket kläder blir det och finkläderna ska ju med också då det blir bröllop på lördag. Tur att man har bil och slipper åka buss eller tåg och släpa med sig all packning. Blir att packa klart och så imorgon och det jag ej hinner eller orkar imorgon kan jag ta på fredag innan vi åker för vi åker ju inte fören vid kl.14-15 Ska bli riktigt mysigt/skönt att komma bort lite och till ett ställe där man trivs och ändå känner sig hemma. Se vad som händer i veckan. I helgen blir det ju i alla fall all fokus på bröllopet och på söndagen blir det nog en lugn dag för lördagen kommer bli en lååång dag. I veckan där funderar vi på att dra till Skånes djurpark och kolla in den, så mysigt med djur. Kanske också åker en sväng till Ystad, hoppas det. Helsingborg vore ju inte fel heller. Kan bli Halmstad eller Växjö också och se på bio eller simma eller nått. Blir intressant att se vad det blir, inget bestämt ännu. Vi bara velar fram och tillbaka om vart vi ska åka och så, så det återstår och se. Blir väl att umgås med svärföräldrarna också och kanske hitta på något med dem. Och även passa på att träffa Fredriks kompisar när vi är hemma där. Helgen där efter blir det i alla fall marknad, kul kul:D Får uppdatera bloggen igen under nästa vecka och skriva vad vi hittar på hos svärföräldrarna.


Nu blir det att gå och krypa ner hos älsklingen som redan har gått och lagt sig, natti natti.


Bilder kommer imorgon (eller någon annan dag   ) när jag laddat kameran och laddat in bilderna i datorn!


Se vad som händer imorgon. Har varit någonting varje dag denna veckan, så känner mig inte uttråkad i alla fall:) Blir i alla fall att städa bilen lite, ligger så jäkla mycket skit i den, speciellt i bagaget. Så blir att städa lite där så vi får plats med all vår packning. Så imorgon blir nog en hyffsad lugn dag med fix här hemma.


Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards