Alla inlägg den 10 september 2010

Av Johanna Gustafsson - 10 september 2010 12:13

Jaha då var helgen här, igen. Vilket innebär MARKNAD! Älskar marknader eller inte alla kanske, men bland annat Markaryds-marknad. Ska dra in till Marakaryd vid 16-tiden och gå lite:) Sen imorgon blir det att åka dit igen och gå där lite längre. Hoppas man kan fynda lika mycket som man brukar; filmer, kryddor, strumpor mm:) Stämningen är så mysig när det är marknad. Fredriks yngsta syster och systerson kommer också imorgon till marknaden sen sover de över här, mysigt med mycket folk. Få se om hans andra syster också kommer. Hoppas bara vädret blir någorlunda för just nu regnar det:( S U C K!

 

Igår var vi i Halmstad och käkade kinabufeé, skitgott. Innan dess var vi på Östras bageri och köpte bröd och crossianter till fikat, mums. Gick även en liten sväng på stan där jag köpte ett skitsnyggt nagellack. Åkte sen vidare till simhallen och simmade och bubblade, skitskönt! Mysig dag. Fredrik är sugen på att flytta dit, men jag vet i sjuttan. Visst är det fint och så, men hur långt kommer det inte bli då hem till vännerna och familjen och så. Men vi får se i framtiden vart vi hamnar, kanske Halmstad, kanske Linköping eller annars blir vi kanske kvar i Jönköping, den som lever får se:) Det är det som är så roligt att man vet inte vad som kommer hända i framtiden, men man kan ana. Var och fikade vid havet: Östra stranden, gud så fint det är där men väldigt blåsigt. Men det var ju inte direkt kallt, utan en mycket frisk vind.

 

Har inte så jättemycket att skriva om just nu. Har en vecka ledig till sen blir det jobb igen, fyfan vad skönt asså. 13 nätter framför mig känns väldigt bra! Slippa oroa sig över ekonomin, himla skönt. Hoppas bara att det blir lite mer jobb i oktober och resten av året:) Brukar ju vara så att många vill vara lediga nu till hösten och innan jul och så och det är ju bra för mig för då kan jag hoppa in och jobba. Fredrik kommer nog också få lite jobb framöver, han har hela nästa vecka bokad.

 

Blir snart att äta lite mat som svärmor har lagat, himla gott med hemlagad "mamma-mat". Blivit bortskämda denna veckan, har inte behövt laga någon mat alls knappt utan bara fått det serverat, det är lyx det!

 

Just det, har ju framkallat massa bilder nu. Och gjort några förstoringar. Så nu är några julklappar fixade. Tänkte köpa några ramar och rama in förstoringarna som jag beställde samt göra ett fotoalbum i julklapp, lär ju vara uppskattat, hoppas jag.

 

Have a nice day:)

 

  

 

Älsklingen & hans äldsta syster (som gifte sig)

Ovido - Quiz & Flashcards