Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Dags för lite bloggande igen

Av Johanna Gustafsson - 29 september 2010 00:39

Ojoj, vad länge sen det var jag skrev något här. Det har inte varit för att jag inte haft något att skriva om utan att tiden inte direkt räckt till eller att jag har prioriterat annat. Nu har jag ju massa nattarbete framför mig. 6 veckor tror jag det blev sammanlagt, typ 150 % någon vecka hehe. Fyfan vad gött det är. Pengarna bara rullar in och jag mår så bra. Trivs verkligen på jobbet och känner mig säker på det jag gör, har verkligen kommit in i jobbet, speciellt i nattarbetet. Jobbar med ett bra gäng vilket gör att det går mycket fortare och bättre. Vi har riktigt trevligt på natten; pratar en massa, sitter vid datorn, tittar på lite tv, löser korsord, spelar kort, lagar mat mm. Eller nu i veckan blir det nog att laga mat, pizza hehe. Mysigt att göra sånt på jobbet och äta tillsammans. Förra veckan gjorde vi, eller vi och vi. M gjorde risgrynsgröt till frukost:) Gott var det!


Dessa veckor har det inte kännts som man gjort annat än att sova och jobba, blir ju så när man jobbar natt. Förra veckan blev det runt 62 h, puh! Men veckan gick ju trots allt väldigt fort och BRA! Denna veckan är skön, blir bara att jobba två nätter och ledig i helgen. Man kan ju inte säga att jag och min sambo tröttnar på varandra i alla fall. När han jobbar så är jag hemma och sover och när han väl kommer hem så åker jag till jobbet och på morgonen när jag kommer hem så åker han till jobbet, suck. Men till helgen hoppas jag i alla fall att vi blir lediga tillsammans. Då har vi lite planerat som bio, resturangbesök, gå på torget på lördag, simma, promenera runt sjön, lite shopping mm. Nu får vi verkligen ta vara på den tiden som vi är ledig tillsammans. Längtar verkligen till helgen, mys mys. Älskar min lilla plutt, han är bäst  Så mysigt att känna att det alltid kommer att vara han och jag (som det känns nu, inget man kan veta, men ändå). Sitter och pratar mycket om framtiden och så; barn, förlova oss, gifta oss, hus, bil, resor, katt, jobb mm. Så mysigt. Men man får ta en sak i taget och man behöver inte ha någon brådska för då kan det bli så fel och man ångrar sig och det tar slut istället, blir oftast så om det går för fort.


Lönen kom i måndags, så himla gött asså. Skönt när man jobbar och lönen kommer in på kontot och det blir betydligt mer än vad man får från a-kassan. Nu under sommaren och hösten har man inte behövt att tänka så mycket på pengar, skönt! Nu vet jag i alla fall att jag kommer få lön fram till november så det blir att åka till Ullared i slutet av oktober. Så himla kul det ska bli. Blir julhandling och saker till hemmet och förbrukningsvaror. Längtar! Blir nog att svärmor också följer med.


Snart är det jul. Shit så fort det går. Har börjat fundera lite på vad man ska ge i julklapp till familjen och Fredriks familj. Blir i alla fall lite fotoalbum och förstoringar, vilket jag tror är väldigt uppskattat. Har börjat lite smått med ett fotoalbum till Fredriks syster som gifte sig i september så det blir mycket bilder från bröllopet som jag tror de kommer tycka om att se. Det märks verkligen att det är höst nu och att vintern är på gång. Ganska kallt ute, i alla fall de senaste dagarna då det blåst så himla mycket. Jag gillar hösten och vintern då man på kvällen kan vara inne och tända lamporna och ljus och dricka te och sitta och mysa framför en bra film. Mys på hög nivå!


Just nu går det bra, en sån himla skönt känsla asså. Får det finns perioder då allt bara känns skit. Men försöker att se positivt på saker och ting och lyssna på mig själv och framför allt tro på mig själv. Inte lyssna på vad alla andra säger och tycker. Jag är vuxen nu och ingen ska säga till mig vad jag ska göra och inte! Men är väldigt glad att jag har en familj bakom mig som finns där för mig, det behöver alla. Vet inte vad jag hade gjort utan min familj och min älskade Fredrik. Även skönt att man har vänner som finns där om något händer, man behöver sina vänner också.   


Imorgon blir eller ikväll blir det jobb igen, två nätter sen är det helg:D Innan jobbet blir det lite fix här hemma och soovmorgon så man orkar vara uppe hela natten.


  


Världens sötate lillebror som antagligen kommer hit när han har höstlov, ska bli så mysigt! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Gustafsson - 15 augusti 2013 00:06

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Typ bara lagat mat, ätit, sovit, surfat och sett film. Borde vara glad över att jag kunnat koppla av och inte göra en massa hela tiden men jag har istället dåligt samvete för att jag varit så lat och inte ...

Av Johanna Gustafsson - 14 augusti 2013 01:29

Har nu varit hemma i typ en vecka, så skönt att vara hemma igen efter allt farande. Bara njöt av att komma hem och få sova i min säng. Direkt när vi kommit hem åkte jag och badade tillsammans med B och åt kvällsmat i det gröna, vi har så trevligt iho...

Av Johanna Gustafsson - 3 augusti 2013 23:16

Nu kommer bilderna från bland annat Helsingborg och Halmstad! Take care:) ...

Av Johanna Gustafsson - 3 augusti 2013 15:59

Idag är det så jäkla varmt ute, typ 28 grader i skuggan och 35 i solen. Ska inte klaga på vädret men detta är lite väl varmt. Man orkar ju inte göra något. Sitter nu nere i källaren och pluggar, surfar och ser på tvn. Så skönt med en kall källare. Br...

Av Johanna Gustafsson - 3 augusti 2013 15:53

I förrgår åkte vi till H i Halmstad och stannade över natten. På dagen badade vi vid Östra Stranden, så härligt att bada i havet. Hade även med oss god fika från Östras bageri. Efter detta åkte vi till Maxi för att handla till vår grillkväll. Vi tänk...

Ovido - Quiz & Flashcards