Alla inlägg den 17 juli 2010

Av Johanna Gustafsson - 17 juli 2010 14:03

Är äntligen lite ledig några dagar. Fredag-måndag kväll. Sköönt! I torsdags efter att jag slutade jobbade så drog vi hem till svärföräldrarna. Badade lite med Fidde på kvällen och såg på film. Sen på fredagen bestämmde vi oss för att åka till Helsingborg och Fidde följde med. En mycket mysig dag. Shoppade en del på Väla, lite kläder, bröllopspresent mm. Käkade även på en god wok-resturang. Efter shopping drog vi iväg och badade i havet, Råå heter det stället. Hur härligt som helst. Jättevarmt i vattnet och hur fint som helst. På kvällen grillade vi med M, J & J och deras lilla söta bebis, hur gullig och snäll som helst. Blev även en film. Och idag ska vi åka iväg till Halmstad på fest hos H som fyller idag, grattis! Blir nog en trevlig kväll/natt. Hoppas vi kan bada i havet imorgon för idag är det regnigt och der kommer väl åska när som helst.


Har en riktigt rolig sak att berätta: min älskade mamma har äntligen gift sig med sin älskade W. Är så himla glad för deras skull. Dem är bara så himla fina ihop.   

Funderar på vad jag ska köpa i bröllopspresent hm. Har i alla fall köpt en från svärföräldrarna, för dem ville gärna ge dem något.


Hm om man kanske skulle packa ner lite kläder och grejjer och sminka sig och sen åka iväg till Halmstad, tiden går fort.


Jag glömde ju berätta att häromdagen så träffade jag min stora älskade idol Mikael Persbrandt  Fyfan vad lycklig jag var. Sprang efter honom när jag fick chansen och tog massa kort. Han var i här i Jönköping och körde något rally. Kändes så himla häftigt att få träffa honom irl och stå så nära honom som jag gjorde. Han är ju grymt snygg. Har inte laddat in bilderna ännu, men ska göra det. Blev även intrevjuade av tidningen jnytt (jnytt.se) och fotograferade. Så nu finns vi på deras hemsida hehe. Underbar kväll:D Blev sen pizza och sen ett skönt kvällsdopp efter en skön promenad.


Ha det så bra, för det har verkligen jag:D Jag njuter!


Halmstad


 

 


  


  



Ovido - Quiz & Flashcards