Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Johanna Gustafsson - 13 juli 2010 19:42

Så skönt med en ledig dag men ack så fort den gått. Så är det alltid när man är ledig. Men ska inte klaga för helgen har också gått fort när jag har jobbat. Har gått jättebra att jobba i helgen och känslan är så skön att det bara rullar in pengar, gött! Längtar till lönen kommer i augusti för det kommer nog kanske vara den högsta lönen jag fått ut hittlills;) Blir att betala av tvn då så man slipper att sitta och betala på den varje månad. Usch, finns så mycket saker vi behöver och vill göra. Först på listan står: köksbord+stolar. Sen skulle det vara kul om man kom iväg någon stanns nu i slutet av sommaren eller till hösten. Men vart, det vet vi inte ännu. Vi lyckas aldrig bestämma oss. Men Kroatien blir det nog iaf inte, blir för dyrt. Kanske blir nästa år när man hunnit spara lite mer pengar. Kanske kan bli London, Öland eller något sånt. Det är sånt som märks.


Nu är det bara två dagar kvar sen är jag ledig några dagar så hoppar jag på natten. Shit vad tiden går fort. Ser faktiskt fram emot att jobba natt, blir goa pengar;) Nu är det inte långt kvar tills man får lön igen hehe. Får bli att hålla i dem pengarna. Blir ev att åka till Liseberg nu i slutet av juli eller början av augusti. Lite kul måste man ju hitta på fastän man jobbar. F och jag har bara lyckats gå om varann, så trisst. Men vi hinner ju iaf inte tröttna på varann. Som idag så är jag ledig och han jobbar, igår slutade jag 15.15 och han började 14.50 och imorgon jobbar jag och då är han ledig, typisk. Men sen är vi lediga fredag-söndag tillsammans, ska bli skönt. Då åker vi hem till svärföräldrarna och sen till Halmstad på lördag.


Hade lite otur idag när vi äntligen skulle åka och bada. Såg hur molnen bara blev mörkare och mörkare och när vi väl var framme började det mullra och sen var åskovädret här. Shit vilket väder. Mullrade massor och blixtrade och regnet ska vi inte tala om. Luften blev ju skönare efteråt, men något bad blev det inte.


Nä nu blir det att fortsätta kolla på Rederiet och ladda inför morgondagen. Jobb igen.


Lite bilder från helgen då det var släktträff:


                





Ovido - Quiz & Flashcards