Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Johanna Gustafsson - 27 juni 2010 13:16

Haha, knäpp som jag är så började jag googla på brandmän haha. Och hittade en bild som var ganska lik den killen jag drömde om haha. Kroppen stämmer i alla fall, kanske inte ögonen, men ganska lik. Jag har bara brandmän i huvudet verkar det som haha.


 Nu ska ni få se:


  


Snygg va? Ganska lika var dem ändå. Men denna ser verkligen ut att "veta om" att han är snygg. Den killen jag drömde skröt direkt inte om det, hans sett att vara på var så speciellt. Tror han var brundögd med hehe. Jag får rita upp en fantombild haha. Inte så lätt, för det är svårt att komma ihåg exakt hur han såg ut, men en vacker syn var det i alla fall. Nu har ni i alla fall fått se lite haha. Nog om detta, nu har jag redan min underbara F som jag älskar så mycket så jag behöver inte gå ut och leta efter honom. Men lite roligt är det haha

Av Johanna Gustafsson - 27 juni 2010 12:53

Hade en så jäkla underbar dröm nu på morgonen. Den var så himla verklig. Men tur är att när man vaknar upp så har man ju redan sin drömprins. Men det var en riktigt härlig dröm. Jag som alltid brukar drömma marddrömmar, så kul att drömma något annat ibland. Hade jag varit singel hade jag varit ute och letat efter den där killen jag drömde om, om han överhuvudtaget finns. Han hade jättefin kropp, skitsnygg/söt, var hur gullig som helst och så var han brandman haha. Vet inte ens om han var singel hehe. Snacka om en dröm! Men det som var så underbart var att han var samtidigt så snygg men ändå så himla gullig och inte alls så där mallig som endel killar kan vara när dem är skitsnygga med snygg kropp och så. (Bara då fattar man ju att det är en dröm haha). Det var en bild som kom upp i huvudet haha. Ibland drömmer man såna saker man aldrig kommer glömma bort hehe. Lite roligt var det i alla fall. Har redan min Fredrik så jag behöver inte tänka att jag måste ut och ragga upp någon annan eller hitta denna killen haha, vilket vore kanske omöjligt hehe, i och med att det var bara en önskeperson som kom upp, han kankse inte ens finns haha, jag har i alla fall inte träffat honom! Knäpp jag är med mina drömmar hehe. Nog om det!


Är väl lite piggare idag, men somnade och vaknade med huvudvärk, inte kul alls. Nu hoppas jag verkligen att det vänder, vill inte vara sjuk mer. Vill vara ute i det fina vädret och sola och bada. Men får vänta några dagar till och se så jag verkligen blir frisk, inte bra att bada när man är febrig, ingen bra idé, även om jag hade velat.


Nä nu blir det att käka lite mat, lite pizzarester från igår, mums.


Bjuder på en bild idag med:


  

Ovido - Quiz & Flashcards