Alla inlägg den 26 juni 2010

Av Johanna Gustafsson - 26 juni 2010 18:04


Har blivit förälskad i bland annat Sean Kingstons låtar. Älskar sån musik. Någon som har förslag på mer artiser som liknar hans låtar?


Ska försöka lägga in en video från Youtube, en låt som jag älskar.


Tror det fungerar, eller?



Av Johanna Gustafsson - 26 juni 2010 17:55

Är så jäkla tråkigt att vara sjuk. Dagarna är så trissta. Bara se på tv och vila. Kan la vara skönt någon dag att bara ta det lugnt och inte behöva gå ut utan bara vara inne och göra så lite som möjligt. Men nu är det inte kul längre:( Vill bli frisk nu! Febern verkar aldrig ge med sig, men det är la så med infektioner och sånt, det tar tid (en jäkla tid). Ringde till jourcentralen idag igen och fråga vad man skulle göra och varför febern inte försvinner och varför bölden inte försvinner, känns som den funnits där skitlänge nu. Men finns inte så mycket att göra just nu, bara vänta och vänta. Skulle avvakta till på måndag för är det inte bättre då så får jag gå till VC igen och se om de kanske måste skära i den eller nått, inget man gör i första taget kanske men om den inte försvinner så finns det inte så mycket annat att göra. Men hoppas verkligen det vänder snart så jag kan gå och jobba!


Sitter här och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet, är så mycket tråkigare att ligga här hemma ensam när han jobbar hela helgen:( Men när han kommer hem så blir det pizza, börjar bli lite hungrig nu (vilket jag inte varit på hela dagen). Inte så dumt med pizza då:)


Nu har jag äntligen laddat in bilder från kameran, denna bild är tagen på båten när vi åkte över till Visingsö, en helt underbar dag!


  

Ovido - Quiz & Flashcards