Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Johanna Gustafsson - 15 juni 2010 22:03

Oj vad jag är dålig på att uppdatera min blogg:( Måste bli bättre! :P Nu börjar allvaret dra ihop sig, ska på sista intron imorgon sen på lördag börjar jag jobba på "riktigt". Sitter här och laddar inför morgondagen och gör så lite som möjligt hehe, bara slappar framför tvn och datorn. Blir att lägga sig i sängen snart och kanske slå på tvn en stund eller läsa min bok med Mia Skäringer eller vad hon heter, boken heter något med "dyngkåt och heligt....". Den verkar skitbra! Hehe...


Idag har vi varit och kollat i lite affärer och åkt till Västersjön och gått runt där. Så vi bestämde att om det är lika fint väder imorgon så ska vi åka dit igen och bada (premiärdopp) och grilla och bara mysa! Hittade ett jättebra ställe där man kan vara lite mer i fred! Jättefint! Och det var faktiskt ganska skönt i vattnet. Så imorgon efter jobbet blir det att åka och handla lite till vår grillkväll och sen vänta på att F kommer hem från sitt jobb. Hoppas det blir fint väder bara!


Igår var jag och F på AF och lyssnad på när City gross var där, så nu har vi båda sökt jobb där. Vore kul att testa på att jobba i en butik! Blev även en sväng på stan där jag köpte nya skor (väldigt behövligt), puma-skor blev det såklart igen, älskar dem skorna! Köpte även lite svenska jordgubbar, mumsigt.


Just det, förra veckan var vi i Ullared efter att ha fått tillbaka skattepengarna:D Vilken lycka! Visst det var regnit och så, men vad gör det när man är inne på Gekås;) Blev en hel del fynd. Jag är så lycklig när jag får åka till Ullared och minst lika lycklig när man kommer hem och får packa upp allt och se vad man köpt.


Nä nu ska jag nog krypa ner i sängen så att man är pigg imorgon, då det är intro 7-15.15 Det ska nog gå bra! Det kommer gå bra! Vad kan gå fel?


Framkallat ca 350 bilder så jag har lite bilder till mitt fotoalbum, så kul!


En bild jag framkallat:


  


Denna bjuder jag på haha. Jag som militär när jag gjorde minilumpen! :P

Ovido - Quiz & Flashcards